dilluns, 25 de novembre del 2013

Ramon Basiana president de la Federació Catalana de Patinatge : "Treballem a Catalunya , paguem els catalans , i Espanya infla el pit " . Ramon Basiana ha estat l'últim a apuntar-se al discurs de l'espoli del " Estat Espanyol" a la feina i resultats del " país català " .






Ramon Basiana , president de la Federació Catalana de Patinatge , ha repassat durant una àmplia entrevista al diari esportiu català El 9 la situació que viu la seva federació , embrancada des de fa anys en una lluita pel reconeixement de la selecció catalana , reconeixement que no ha arribat mai des de cap organisme oficial .
Basiana , a més , ha comparat el procés que viu la federació catalana i el que viu Catalunya , afirmant que l'actitud del govern espanyol " atempta contra la democràcia" . Afirma que ha estat el govern espanyol qui no els ha deixat formar la seva selecció catalana , igual que està succeint ara amb "la voluntat del país d'independència" , sense adonar-se que la Federació Internacional de Patinatge , com pràcticament totes les federacions , no permet l'existència de cap selecció que no tingui estat propi .
En la continuació d'unes declaracions sorprenents , o potser no tant , Basiana afirma que " a Catalunya vam realitzar tot el treball , tot el sacrifici , preparem als jugadors , i després aquests competeixen per un altre país , i és Espanya qui infla el pit " , una línia de pensament que s'assembla a la d'una altra reconeguda independentista catalana , Anna Tarrés .
Basiana afirma que no només passa en el seu esport , sinó que " Rajoy va rebre l'altre dia als tres campions del món de motociclisme . Els tres catalans . Ja em diràs qui ha fet la feina perquè aquests pilots puguin arribar a ser campions del món , si no és el país català . Això passa a tot l'esport . la base la treballes a Catalunya , i els mèrits se'ls emporten a Madrid " .
Preguntat sobre l'absència de suports a la selecció catalana dels propis jugadors , Basiana ha afirmat que "el que volen és competir al màxim nivell , però estic segur que aviat es manifestaran " , i , de nou, mana les culpes a Madrid . " En general, els polítics de Madrid són massa venjatius . A la gent que diu segons quines coses els castiguen . I tenen por de parlar . On és la democràcia ? On és la llibertat d'expressió ? És la gran diferència entre l'estat espanyol i nosaltres " .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS