diumenge, 3 de novembre del 2013

L'ANC promourà una altra gran mobilització si no es concreta la consulta abans de final d'any .






La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, ha revelat que la seva entitat té un 'pla b' per si de cas no hi ha definida la data i la pregunta de la consulta sobiranista abans de final d'any, però confia en no haver de recórrer a ell.
En una entrevista d'Europa Press, Forcadell ha afirmat que davant d'aquesta circumstància, l’ANC faria "un altre gran acte, una altra mobilització important" com les que ha fet en les dues últimes Diades: la massiva manifestació de Barcelona el 2012 i la Via Catalana del setembre passat.

Li agradaria no haver d'organitzar aquesta convocatòria, perquè vol que l'Executiu d'Artur Mas compleixi amb el seu pacte d'estabilitat amb ERC i defineixi les dues qüestions abans del 31 de desembre.

Forcadell no ha volgut revelar detalls sobre com seria aquest 'pla B': "Tinc la idea, però no us la diré perquè espero que no s'hagi de fer", tot i que sí ha concretat que no s'esperaran a la pròxima Diada per convocar aquest gran acte.

De moment, l’ANC està bolcada en tot aquest trimestre a fer actes en el territori, de petit format i a col•lectius concrets, per explicar el seu projecte independentista: "Estem fent un treball de formiga, d'anar convencent i anar sumant".

Si l'Estat no permet la celebració d'una consulta d'autodeterminació i tampoc unes eleccions plebiscitàries, Forcadell ha dit que l'ANC té clar quina hauria de ser l'alternativa: una declaració d'independència per part del Parlament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS