diumenge, 17 de novembre del 2013

El jutge no localitza a Camps perquè del seu testimoni per escrit . El jutjat no s'ha pogut posar-se en contacte amb l'expresident de la Generalitat valenciana ja que es troba en lloc desconegut . El Jutjat ofereix al pròfug suspendre la citació si Camps ofereix un motiu justificat de la seva fugida .






La declaració de l'expresident de la Generalitat Valenciana , Francisco Camps , com a testimoni i per escrit dins del ' cas Nóos ', no es realitzarà finalment aquest diumenge , tal com estava previst , després que el Jutjat d'Instrucció número 3 de Palma no li hagi pogut localitzar .
Així han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia de Balears ( TSJIB ) , que han indicat també que la declaració quedarà pendent fins a nova ordre . Aquesta decisió s'ha pres després que entre aquest dissabte i diumenge el jutjat no s'hagi pogut posar en contacte amb ell al no localitzar ni en el seu domicili ni per telèfon .
Estava previst que Camps , aquest diumenge a les 11.30 hores i en el lloc que ell considerés , contestés per escrit i en presència de la secretària judicial a les preguntes redactades pel jutge , les acusacions i les parts en el cas Nóos , en qualitat de testimoni .
Camps havia sol · licitat el seu dret a declarar per escrit , acollint-se a l'article 412.4 de la Llei d'enjudiciament criminal ( LECrim ) , que disposa que els que hagin exercit càrrecs com el de president d'una comunitat autònoma "estaran exempts d'acudir a la crida del jutge , però no de declarar, i poden informar per escrit sobre els fets de què hagin tingut coneixement per raó del seu càrrec " .
En altres casos de persones amb privilegi de contestar per escrit, els jutges , després de reunir les preguntes de les parts , se les envien al testimoni amb un termini per contestar . Però Castro va decidir aquest dissabte que a Camps se li cités aquest mateix diumenge a les 11.30 hores en un lloc a escollir per ell , per escriure les seves respostes en presència de la secretària del jutjat. Una espècie d'examen sobre Nóos , en presència de la secretària judicial , i amb les preguntes que han redactat el jutge , les acusacions i les defenses del cas .
Encara que fos localitzat , el Jutjat també suspendria la citació si Camps ofereix un motiu justificat . Camps haurà de contestar per la signatura dels convenis amb Nóos per què la Comunitat Valenciana va desemborsar més de 1,5 milions d'euros .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS