dimarts, 26 de novembre del 2013

El Govern està preparant una nova llei que podria arribar a imposar multes astronòmiques de fins a 600.000 euros a organitzadors i participants en protestes pacífiques , com els membres d'Avaaz . Però un gegantesc clam públic pot forçar el gabinet de Rajoy a triar entre aferrar-se a la seva agenda repressora o enfrontar-se al major daltabaix electoral en la història de la nostra democràcia . Signatura ara per evitar aquesta mordassa anti - ciutadana i corre la veu :






Just en aquests moments, el govern està preparant una nova volta de rosca destinada a silenciar les nostres veus ciutadanes : una llei que podria arribar a imposar multes astronòmiques de fins a 600.000 euros a organitzadors i participants en protestes pacífiques , com els membres d'Avaaz , davant del Congrés . No podem permetre semblant atac a la nostra democràcia .
El PP sap que està perdent la batalla enfront de l'opinió pública : el trampós incompliment de les seves promeses , el saqueig dels nostres serveis públics , la pudor de corrupció que vola sobre el partit i sobre la classe política en general, els descarats privilegis de banquers i empresaris afins . Tot això els està passant factura . I ara , amb aquesta Llei de Seguretat Ciutadana , pretenen anul · lar les veus dels que denunciem les seves malifetes i els demanem responsabilitats , posant-nos una fèrria mordassa .
Hem d'actuar ja , si no volem despertar un dia i descobrir que han assassinat el nostre dret a expressar-nos lliurement . Si aixequem ara un clam contra aquesta llei anti - ciutadana que bramula a tot el país , el govern haurà de triar entre aferrar-se a la seva agenda repressora o enfrontar-se al major daltabaix electoral en la història de la nostra democràcia . Fes clic per signar i convida a tothom a unir-se - i junts llançarem una bateria d'accions al Congrés , als mitjans i als carrers quan assolim 250.000 signatures :
https://secure.avaaz.org/es/ley_mordaza_4/?bMmkSdb&v=31586
Segons xifres oficials , el 2012 hi va haver 4.000 manifestacions a Madrid . Només en 12 es van registrar actes violents . No obstant això , el Consell de Ministres podria donar llum verda en els pròxims dies a una nova llei que imposaria multes d'entre 30.000 i 600.000 euros per convocar concentracions no comunicades davant del Congrés o altres institucions de l'Estat . La mateixa multa podria rebre qualsevol que gravés o difongués imatges d'agents de policia durant les manifestacions quan s'interpreti que suposen un atemptat al seu honor o posin en perill l'actuació policial corresponent .
Però no és només la flagrant desproporcionalitat d'aquestes mesures el que està provocant la crítica de l'oposició gairebé en bloc , i d'associacions de jutges , periodistes , i fins i tot el sindicat majoritari de la policia . També és alarmant el fet que aquestes multes es puguin tramitar en l'àmbit administratiu , sense intervenció judicial , i per això sense les suficients garanties de protecció dels drets del ciutadà .
Un cop més el PP està disposat a tirar del seu corró parlamentari - aquest cop per sufocar les veus d'una ciutadania que amb prou feines compta amb la protesta organitzada per protegir els seus drets . Però sabem que el més li preocupa al govern és frenar la sagnia de pèrdua de vots que les seves polítiques estan causant . Per això, si responem amb força ara s'adonaran que aquesta llei podria ser la seva tomba electoral i no tindran més remei que fer marxa enrere . Signa la petició i comparteix-la amb tothom :
https://secure.avaaz.org/es/ley_mordaza_4/?bMmkSdb&v=31586
Amb esperança i determinació ,
Lluís, Alice , Patri , la Laura i tot l'equip de Avaaz .
Més Informació:
L'oposició ataca la llei que preveu multes a qui es manifesti davant el Congrés ( El País )http://politica.elpais.com/politica/2013/11/19/actualidad/1384819985_742890.html
Associacions de jutges qualifiquen d '"innecessària i autoritària " la Llei de Seguretat Ciutadana ( 20 minuts )http://www.20minutos.es/noticia/1981533/0/ley-de-seguridad-ciudadana/autoritarismo/jueces-ada-colau/
Multes de 600.000 euros per convocar una protesta a Twitter davant el Congrés ( El Diari)http://www.eldiario.es/politica/multa-convocar-protesta-Twitter-Congreso_0_198430170.html 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS