dimarts, 26 de novembre del 2013

A Ciutadans Albert Rivera se li tanquen les portes , aquestes portes que tant a defensat en perjudici de la política i unitat de Catalunya . Rosa Díez , la líder d'UPyD , a descartat completament una aliança amb Ciutadans , el partit d'Albert Rivera . Alícia Sanchez Camacho , trenquen el diàleg amb Ciutadans , Mariano Rajoy , president del Govern , va rebutjar també reunir-se amb Albert Rivera , instant-lo a que s'entrevisti amb la líder popular catalana . Navarro també tanca la porta a Ciutadans i comenta . "Nosaltres no sabem si Ciutadans són d'esquerres o de dretes . Juguin AMB el discurs populista i Això és molt fàcil.









Si per a Alicia Sánchez - Camacho ( PP ) , Ciutadans és un partit socialdemòcrata , que està "a favor de l'avortament i d'un projecte socialista " , per Pere Navarro ( PSC ) la formació que lidera Albert Rivera és " populista " i no creu que els votants del PSC vagin a votar el partit liberal - progressista .
Ahir va ser la líder del PP català i aquest diumenge , en una entrevista publicada a La Vanguardia , és el primer secretari del PSC el que carrega contra Ciutadans , només dos dies després que una enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió ( CEO ) de la Generalitat auguri per primera vegada que la formació taronja superaria en escons al PSC i al PP .
"Nosaltres no sabem si Ciutadans són d'esquerres o de dretes . Juguen amb el discurs populista i això és molt fàcil . Però no crec que el votant del PSC s'hagi de Ciutadans , la majoria que va quedar decebuda amb els governs tripartits roman en l'abstenció . Aquest és el votant a recuperar " , ha indicat Navarro , preguntat pel resultat del CEO .
Un pacte possible amb ICV i CiU
D'altra banda , el líder del PSC ha assenyalat que s'està construint un nou partit i ha recordat als crítics que estan en la seva formació , com Montserrat Tura i Joaquim Nadal , que comparteixen "el mateix projecte " . "En aquest moment tan difícil per als ciutadans de Catalunya convé que anem tots junts . Estem construint un nou PSC i estem , a més , liderant el PSOE un procés de canvi a tot Espanya , el federal , que sempre havia estat una reclamació històrica del catalanisme polític " , ha afegit .
Amb qui volen construir aquest projecte alternatiu ? Navarro concreta , deixant al marge el PP , Ciutadans i la CUP :
" Hi ha sectors que poden compartir visions amb nosaltres , com a sectors d'ICV al pla social i federalista . Fins i tot hi ha alguns dirigents de CDC que poden compartir això . Amb Unió , que no compartim el tema social , però sí estem a prop en la idea la relació entre Catalunya i la resta d'Espanya " .
Llavors , la qüestió és òbvia : Es veurà una aliança electoral del PSC amb UDC ? No: "Seria una coalició antinatural en el terreny polític i social" .
Finalment , envia un missatge als dirigents locals que en les últimes setmanes estan deixant el partit : "En els moments difícils , com els que viu Catalunya , i en moments de renovació del partit , com l'actual , sempre hi ha gent que es dóna de baixa , potser perquè en el seu moment no es van formar els equips municipals amb persones prou compromeses amb el PSC " .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS