dimarts, 19 de novembre del 2013

El corredor mediterrani ha sigut APROVAT per la Comissió Europea en 546 vots favorables , 104 de CONTRARIS i 41 abstencions , PP , PSOE i el govern espanyol han votat en contra .






































La metodologia de la Comissió Europea , basada principalment als definir Inversions Ferroviàries per Criteris de creació de riquesa i de valor Afegit per a l'economia europea, ha APROVAT avui el Reglament que defineix els Noves Xarxes transeuropees de transport . El Resultat ha Estat de 546 vots favorables , 104 de CONTRARIS i 41 abstencions , Malgrat a els Intents reiterats de mantenir el corredor central dels Pirineus , per part del PP , del PSOE i del govern espanyol . Un 20% del corredor mediterrani sortirà del Pressupost europeu , i el 80% restant haurà de ser cofinançat per els Administracions Públiques Estatals i per inversors Privats , perque el Pressupost de la UE del Període 2014-2020 no cobreix tota la xarxa europea prioritària.
Per quina Raó el corredor mediterrani .
El debat real sobre la importància del corredor mediterrani en el trànsit de Mercaderies reclama una mirada continental , i no pas peninsular . L' Aparició de la Xina com a potència , afegida al Japó , Taiwan i més Països asiàtics configura una
via d' entrada cap al centre del continent .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS