dissabte, 16 de novembre del 2013

Albert Rivera exigeix ​​al Govern Rajoy que actuï contra les bandera estelada , que no és tan sols un símbol oficial de Catalunya perquè és una bandera independentista , i això és intolerable des del punt de vista per al líder de Ciutadans , l'única bandera possible que pot habe , és l'estatal .






El president de Ciutadans, Albert Rivera , ha exigit aquest dissabte 16 novembre, 2013 al Govern Rajoy que actuï en cas que hi hagi un buit legal que permet als ajuntaments de Catalunya col · locar estelades a les rotondes , tal com passa en centenars de municipis catalans .
Ha recordat que el Govern central té majoria absoluta per emprendre els canvis legals que siguin necessaris per solucionar aquesta situació :
Segons Rivera , els espais públics han de ser " neutrals i de tots " quant a símbols es refereix, pel que ha exhortat l'Estat a moure fitxa en aquest aspectes en advertir , al seu parer , que és un debat que incomoda moltes persones i enrareix l'ambient als municipis .
És més , ha instat a la delegació del Govern a Catalunya a actuar en aquests casos i , en cas que hi hagi un buit legal , que l'Estat faci una modificació legal perquè els espais públics " no siguin de ningú" .
Pel líder de Ciutadans, les úniques banderes possibles que pot haver-hi més enllà del consistori són les oficials- la de l'ajuntament , l'autonòmica i l'estatal - , tot i recordar que això s'incompleix també en 400 ajuntaments catalans .
Al seu parer, CiU i ERC han acabat vinculant l'estelada amb una bandera institucional :
Així , ha lamentat que s'estiguin aprovant mocions en molts ajuntaments amb l'objectiu de col · locar " banderes ideològiques a tot arreu" , el que considera que accentua la guerra de banderes als balcons , entre altres qüestions .
Per això, ha deixat en mans del Govern la responsabilitat de vetllar pel compliment de la llei i , des de C 's , plantejaran si jurídicament es pot actuar o no .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS