dimarts, 5 de novembre del 2013

Albert Rivera Díaz , aquest noi que va estar afiliat al PP fins a tres mesos abans de presidir Ciutadans amb carnet de militant n º 26883 , aquest noi ex caixer de La Caixa , aquest noi que es va separar de Seva dona , Mariona sense que ho decideixin Tots els espanyols i el TC ho suspengui i UE l' expulsi . Albert Rivera , salvapàtries com Rosa Diez de UPyD , saltant el PPC de la Sra Camacho , es mostra sorprès pel fet que Rajoy , li hagi donat un cop de porta als morros i vulgui dialogar amb Mas i Duran i no amb ell i li envia a entendre amb Sánchez Camacho i Rajoy li deixa clar que renuncia al capdavant antisobiranista amb el .






El president de Ciutadans ( C 's ) , Albert Rivera , ha lamentat aquest dilluns que el president del Govern , Mariano Rajoy, hagi rebutjat la possibilitat de mantenir una reunió per parlar sobre la possibilitat d'unir forces amb la perspectiva que hi hagi un Govern de convivència alternatiu al que hi ha ara .
Segons ha indicat Rivera en una roda de premsa , Ciutadans ha rebut una carta de Rajoy en què declinava l'oferta feta fa unes setmanes de mantenir futures trobades per acostar postures .
En la resposta de Rajoy , ha explicat Rivera , aquest redueix la possibilitat de mantenir contactes entre els dos partits a nivell autonòmic , és a dir entre Ciutadans i el PP català . Pel que fa al PSOE , al qual Ciutadans també va remetre una carta amb el mateix objectiu de mantenir una reunió conjunta , Rivera li ha retret que fins ara no hagi rebut cap resposta .
" Donem per tancat l'intent fet per Ciutadans per buscar la unitat entre els partits que no volen la separació" , ha afirmat el líder de la formació en roda de premsa , on ha explicat que la carta de resposta de Rajoy li remet a reunir-se amb la líder del PP català , Alicia Sánchez - Camacho . Encara Rivera no té inconvenient a trobar-se amb ella , afirma que el que passa a Catalunya és una " qüestió d'Estat" , i que tant el PP com el PSOE són els que prenen les decisions i acaben validant els governs autonòmics .
Per això , ha argumentat la importància de reunir-se amb els partits a nivell estatal , però ha lamentat que Rajoy estigui "més preocupat per acontentar" al president de la Generalitat , Artur Mas, que per intentar un acord amb Ciutadans . Al seu entendre , "alguns pensen més en els seus escons al Congrés que en les altres coses , potser perquè en el fons creuen que en el futur podrien tenir la necessitat de tornar a pactar amb CiU" .Ciutadans i UPyD
També Rivera ha precisat que si la carta no va ser enviada també a UPyD " és senzillament perquè no té representació a les institucions de Catalunya " .
Sobre les relacions amb aquest partit , ha considerat que la manca de diàleg "ha de ser atribuïble a la líder d'UPyD , Rosa Díez , i no a la militància de base" . "Nosaltres estem oberts al diàleg " , ha subratllat Rivera que ha confirmat, però , que el seu partit no ha contemplat encara la possibilitat d'una llista conjunta en vista a les europees .La postura del PSC a Catalunya
Sobre les declaracions del portaveu socialista , Maurici Lucena , al Parlament català , en què aquest va dir que amb un Govern del PSOE seria més fàcil celebrar la consulta pel dret a decidir a Catalunya , Rivera ha assenyalat que "això no ens deixa tranquils i ens preocupa " .
"És tota una declaració d'intencions , perquè sembla que l'objectiu del PSC és que hi hagi la consulta , quan les enquestes indiquen que la majoria dels seus votants no volen la independència , i això és fer el joc a CiU ia ERC " , ha assenyalat Rivera .Pel que fa al desafiament independentista
Sobre el debat obert a Catalunya sobre la pregunta de la consulta , el president de Ciutadans ha acusat els partits que el mantenen d '"enganyar la gent " perquè el referèndum no pot ser convocat des de Catalunya " i l'única via legal per celebrar és que ho decideixi el Congrés dels Diputats " . "Al final -ha dit- toparem contra una paret i algú haurà agitat a la gent per xocar contra aquesta paret" per després " tirar-li les culpes a Madrid del que ha passat" .
S'ha preguntat , en aquest sentit , si el debat sobre la pregunta no estarà pensat per desviar l'atenció " sobre coses com el problema del deute de la Generalitat amb les farmacèutiques " .
Sobre el sondeig publicat aquest diumenge pel diari El País , Rivera ha valorat positivament que el seu partit torni a situar com a tercera força política catalana , tal com apuntaven altres sondejos .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS