dilluns, 2 de setembre del 2013

Els ' cadells ' del PP segueixen sortint del ' armari franquista ' . " La cabra sempre tira a la muntanya " , com ho prova que la majoria dels alcaldes , regidors i diputats que " surten de l'armari " franquista continuen en els seus llocs i rar és l'expulsió d'aquests líders populars tan amants dels signes i símbols de la dictadura encarnada pel genocida Francisco Franco .




  A l'esplanada de la ignomínia ...I si la cabra no tira la muntanya , llavors tira cap a l'esplanada de la ignomínia de la Vall dels Caiguts on determinats líders del PP cauen , o han caigut en alguna ocasió , rendits davant les seves reminiscències ideològiques , com és el cas del diputat de turisme de la Diputació de Guadalajara i tinent d'alcalde de la localitat Alcàrria d'Atienza , Jesús Parra , que sense pensar- s'ho dues vegades es va fotografiar en Cuelgamuros amb braç en alt , salutació nazi per excel · lència que el dictador va copiar per a Espanya i l'execució està prohibida a tota Europa, sota pena de ser sancionat i condemnat per apologia del feixisme .
... O a les festes patronalsQuè a Jesús Parra li agrada , o agradava , la salutació nazi no hi ha dubte , perquè no només el practica en l'escenari més representatiu per als seguidors del franquisme , també ho posa en pràctica en altres llocs més propers, com en els voltants de la plaça de toros de Atienza , localitat com diem en la qual Parra és un destacat membre de la corporació municipal, a més de dirigent del PP del poble .
JJ SS demana responsabilitatsNo és estrany , doncs, que Joventuts Socialistes , a través del seu secretari general de Guadalajara , Rubén García , demani la presidenta del PP i de la Diputació , Anna Guarinos , " una reacció contundent per deixar clara quina és la posició del PP davant el franquisme " , afegeix , " si empara actituds com aquesta, no estaríem sol davant una lamentable manifestació personal del diputat de Turisme , sinó també del partit al qual representa " , al mateix temps que consideren inacceptable que " el PP i NNGG continuïn donant recer als que exalten el règim dictatorial franquista , que va ser causa de sofriment per als espanyols durant dècades " .
¿ Penediment i disculpes ?Per la seva banda, l'al · ludit Parra ha emès un comunicat en el qual afirma "el meu compromís amb la democràcia i la Constitució Espanyola són indiscutibles , cosa que no succeeix amb el PSOE , Joventuts Socialistes i l'esquerra d'aquest país , el menyspreu cap a la democràcia i la Constitució que tots els espanyols ens vam donar en 1978 és evident , presumint permanentment d'una bandera preconstitucional com la republicana i recolzant règims dictatorials i totalitaris com els comunistes als que defensen amb fervor i mai condemnen " , per tot seguit restar importància a les fotografies que al seu entendre " no tenen més rellevància ni importància " i "demana disculpes si algú s'ha pogut sentir ofès per les mateixes" .
La ignorància és molt atrevidaXoca la virulència del comunicat , a més de la ignorància del seu autor , el regidor Parra , a l'assegurar que la bandera republicana és il · legal . Desconeixement impropi d'un polític que, a més responsable de l'àrea turística de la província de Guadalajara , no sap o no vol saber que una sentència , datada el 15 de desembre de 2003 i notificada el 14 de gener de 2004 a les parts , donava la raó a IU , que va denunciar una resolució de l'Ajuntament de Torrelodones ( Madrid ) , governat pel PP , que va ordenar retirar l'ensenya tricolor d'un xiringuito muntat per la coalició d'esquerres durant les festes patronals de juliol de 2002 . " Exhibir banderes republicanes està emparat pels articles de la Constitució que consagren la llibertat ideològica i la llibertat d'expressió" , segons l'esmentada sentència emesa per la Secció Novena de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Madrid , no així la simbologia feixista , tant en banderes o altres formes . I és il · legal perquè no les protegeix en els articles i lleis referents a la llibertat ideològica o d'expressió . Jesús Parra tampoc s'ha assabentat que el president francès va rendir honors a la tricolor el passat 25 d'agost a París . ¿ Per què creu Parra que François Hollande es va inclinar davant la bandera republicana ? Això ja li toca a ell aprendre .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS