divendres, 6 de setembre del 2013

El President de la Diputació de Tarragona i Alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, participarà a la Via Catalana. Concretament a un tram d’Alcanar, al final del recorregut de la Cadena humana.













Finalment s’ha resolt la incògnita i el President de la Diputació de Tarragona i Alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, participarà a la Via Catalana. Concretament a un tram d’Alcanar, al final del recorregut de la Cadena humana.
Segons informa la Federació de CDC a Tarragona, Victòria Forns participarà a Tarragona, Carles Pellicer a Reus, Benet Jané a El Vendrell, Albert Batet a Mont-roig del Camp, Josep Poblet a Alcanar, Ima Mis també a Reus o Josep Maria Cruset a Riudoms, per posar uns exemples, seran alguns dels representants territorials de CDC a les comarques del “Camp de Tarragona” que participaran a la Via Catalana de l’11 de setembre.

Per la seva banda, Joan Piñol a Vandellós-L’Hospitalet de l’Infant, Carles Luz a L’Ampolla, Ferran Bel a L’Aldea, Manel Ferrer a Amposta, Marta Pascal també a Alcanar, Jordi Martí a l’Ametlla de Mar o Xavier Pallarès a L’Ampolla, ho faran a les Terres de l’Ebre. Uns ho faran directament en trams propers als seus municipis, altres, però, es desplaçaran pel territori per així poder donar representativitat a tots i cadascun dels trams des de l’Arboç fins a les Cases d’Alcanar.

Cal destacar també que membres de la direcció de CDC participaran a la Via en trams de la demarcació de Tarragona. El president Jordi Pujol, serà a El Perelló i Oriol Pujol i Ferrusola a L’Ampolla.

Lluís Corominas, vicesecretari general de Coordinació Institucional del partit, ha afirmat que “els quadres i els militants de Convergència participaran massivament en tots els actes de la Diada, i els dirigents del partit seran presents en diversos trams de la Via Catalana”.

Per a Josep Rull, secretari d’Organització de CDC, “el compromís de CDC és total per tal que aquesta acció sigui un èxit durant la Diada, que, esperem, novament sigui històrica”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS