divendres, 6 de setembre del 2013

El drama de la sobrequalificació : Una companyia busca titulats en direcció d'empreses per repartir brioixeria de matinada .




L'anunci és demolidor . "Avança busca repartidors per realitzar una ruta de repartiment de pastisseria. Requisits: titulats en administració i direcció d'empreses " . L'avís ha estat publicat en els portals d'ocupació Infojobs i Laboris a Lleó i Múrcia per una empresa que es dedica a reclutar personal per a tercers .
Les funcions a què es dedicarà el llicenciat en administrador d'empreses o econòmiques són : càrrega de productes en furgoneta , repartiment de mercaderia en ruta estipulada , lliurament i recepció d'albarans i ingressos de diners efectiu en entitats bancàries .
A més , exigeix ​​disponibilitat per treballar a partir de les 4.00 del matí perquè "el producte ha d'estar a primera hora als establiments" . Salari : entre 12.000 i 15.000 euros bruts anuals .
"Promoció interna "
Avança , l'empresa responsable de l'anunci, assegura que els requisits dels candidats van ser fixats pel seu client i que ells només es limiten a gestionar el procés atenent les seves exigències . Avança assegura que no comparteix les exigències sol · licitades per aquests llocs de treball .
L'empresa que requereix el personal , que ha preferit mantenir-se en l'anonimat , justifica la necessitat de contractar llicenciats " per si en el futur sorgeix alguna possibilitat de promoció interna en l'empresa" .
La lluita dura
Però el més cridaner del cas no ha estat l'anunci , sinó la resposta . Han optat al treball 36 candidats amb Màster , 41 llicenciats , 44 diplomats , 4 amb estudis de postgrau , 6 enginyers superiors i 12 enginyers tècnics , a més d'aspirants d'inferior nivell formatiu . En total , 512 inscrits , segons un informe privat d'Infojobs .
L'experiència dels candidats també mostra un panorama desolador : 78 han estat directors o gerents , 77 han tingut el càrrec d'especialistes , 97 han estat comandaments intermedis i 3 han pertangut al consell d'administració d'empreses .
teleoperadors advocats
Però Avança no és l'única empresa que manté anuncis de treball amb exigències de sobrequalificació per al lloc . Atent Espanya demana a Madrid teleoperadors diplomats o llicenciats en dret o Administració d'Empreses per a exercir una simple atenció telefònica .
Una altra empresa d'assegurances també busca teleoperadors amb cicle superior i , preferiblement , diplomats o llicenciats ( del que sigui , però amb títol ) .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS