dissabte, 17 d’agost del 2013

Soledad Becerril adorada marquesa. , La Defensora del poble. La nostra adorada i no menys bella marquesita de Salvatierra, en aquell temps abnegada Defensora del Poble, no recorrerà davant el Tribunal Constitucional la llei antidesnonaments, com li demanava la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH). Soledad Becerril defensa al poble, sí, però de si mateix. En tot aquest Crist de la llei antidesnonaments s'ha vist demostrat, una vegada més, que algú ha de defensar el poble de si mateix gairebé tot el temps. En aquest cas, molt a pesar de Delacroix, la llibertat guiant al poble s'apellida Becerril. Anem a donar-li cronologia a aquesta tediosa assumpte perquè ho entengui el poble pla.




El passat 15 de maig, festivitat de Sant Isidre Llaurador, es va publicar la llei antidesnonaments del Govern de Mariano Rajoy, sarcàsticament intitulada Llei de Protecció dels Deutors Hipotecaris. Si és que són uns catxondos batejant els seus atracaments.
La Plataforma d'Desnonats per la Hipoteca, organització paramilitar filoetarra segons ens va il · luminar el nostre Govern a través del sempre mesurat verb de Cristina Cifuentes, va intentar elevar un recurs d'inconstitucionalitat davant el TC. Es queixava la PAH que l'esmentada llei no preveu la dació en pagament, que es passa pel folre del jaqué les recomanacions del Tribunal Europeu dels Drets Humans, errat tribunal que només autoritza desallotjaments si no us llancen a l'exclusió social; que tal llei, que no justícia, també vulnera els drets de l'infant (només protegeix els menors de tres anys de quedar-se sense llar), de que no permet recórrer les sentències als desnonats però sí als bancs desahuciantes, i en aquest pla. Tot s'estan escoltant les rialles d'alegria dels nostres més conspicus financers després de llegir el text de la ja vigent i revolucionària llei.
Ara la Defensora del Poble li diu a la PAH que no, que ella no va a recórrer davant el TC la llei. Que ja l'ha recorregut el PSOE a pla tou. Que la PAH es fiqui el milió i mig de signatures que va reunir per la seva Iniciativa Legislativa Popular per on emanen els menys transparents vents. Que ella, la marquesa de Salvatierra, està per defensar el poble, i ningú li ha dit a ella que el milió i mig de signants que donen suport a la iniciativa de la PAH siguin poble ni siguin res. Les marqueses són molt especialitas escollint els que mereixen la seva gràcia, i per això són marqueses.
Això de que el poble camini dient-li a la seva defensora com ha o no ha de defensar el poble és una aberració. La Defensora del Poble tindrà altres coses més importants en què pensar. Aquest dir-li a la marquesa el que ha de fer pel poble sona, fins i tot, a discurs masclista. No sabrà la marquesa el que el poble enyora sense necessitat que el poble els ho hagi d'advertir. Bones són per això les marqueses.
A més, qualsevol espanyol amb dos dits de front sap que seria injust mesurar als desnonats amb la mateixa vara que als desahuciadores. I no queda pasta per a dispendis obertures. Espanya ha gastat 250.000 milions d'euros en rescatar les entitats bancàries desahuciadoras. Estem parlant del 25% del nostre PIB. No ens queda altre 25% del PIB per acontentar els veleidosos capricis dels pidolaires desnonats. Al millor un altre any sobra un pic i tal.
Els espanyols és que no ens adonem que tenim l'obligació honrosa de defensar Espanya, i no als espanyols. I això és una cosa que només comprenen, si profund significat, les nostres acendradas marqueses. Si a Espanya totes fóssim marqueses, aquest país creixeria com llevat de núvol. Però som gairebé tots desnonats. És el gran handicap de la nostra societat: els espanyols hem preferit ser poble i no defensors del poble, hem escollit ser desnonats i no marqueses, hem construït el nostre futur des de baix, i així ens va. Ara haurem de cavar per caure encara més baix, amb el poc que ens agrada al poble cavar una cosa que no sigui la nostra pròpia tomba. Com vostè bé sap, la meva adorada marquesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS