dissabte, 10 d’agost del 2013

Els nostres nens, es poden quedar sense sopar, alguns de nosaltres no tenim feina, altres s'han quedat sense casa, altres estan desnonats per a tota la vida, altres s'han tret la vida, per aquesta situació, un 57 per cent d'espanyols es queda sense vacances, però els polítics es van en ple pagant nosaltres. Som gilipolles o que?. Sera berdad aquell refrany, que diu tenim el que ens mereixem. Doncs molt bé a seguir botant PP i PSE.

Els plans dels espanyols de sortir de vacances han tornat a baixar aquest any i només el 42 per cent té intenció de fer-ho. A més, el pressupost per a aquest període de descans es redueix en un 16 per cent (256 euros menys), fins als 1.607 euros de mitjana, segons el Baròmetre Vacances dels Europeus 2013 d'Europ Assistance. Un 65 per cent d'aquests espanyols que sortiran de casa no ho faran del país: el turisme interior creix en un 12 per cent respecte a 2012, amb la costa com a destinació estrella.
En política, la desbandada és generalitzada. El president del Govern, Mariano Rajoy, fidel a la seva Galícia natal, ha llogat una casa rural al municipi de Pontevedra de Ribadumia, on preveu passar diversos dies amb la seva dona i els seus dos fills i donar els seus passejos matinals a bon ritme en un seus llocs preferits: La Ruta dóna Pedra i d'aigua. També al nord preveu desplaçar el líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, que té intenció de passar dues setmanes a Astúries, mentre que el coordinador federal d'IU, Cayo Lara, descansarà al seu poble d'Argamasilla d'Alba, des d'on farà algunes excursions. Per la seva banda, Rosa Díez es recorrerà Espanya, la primera parada serà al País Basc, on va néixer, i després Cadis, al Novo Sancti Petri, a la platja de la Barrosa.
La vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, aprofitarà els dies de descans per visitar, a Portugal, la seva família política. Fins a la Comunitat Valenciana es desplaçarà el ministre d'Afers Estrangers, José Manuel García-Margallo, qui posseeix a la localitat alacantina de Xàbia un petit vaixell en què preveu navegar diverses jornades. Andalusia és el lloc triat pel ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, que, com és habitual, passarà en família part de l'estiu a la província de Màlaga.
Estarà molt a prop del titular d'Economia, Luis de Guindos, que es desplaçarà a casa de Marbella amb la intenció de descansar amb la seva família, llegir i jugar al tennis, una de les seves aficions favorites. A Huelva i al costat dels seus, com fa habitualment, pensa passar les vacances la ministra d'Ocupació, Fátima Báñez. Miguel Arias Cañete, titular d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, les gaudirà acompanyat de la seva família entre Madrid i la seva casa de Jerez de la Frontera, i amb el telèfon obert pendent de possibles incendis.
També a la província de Cadis, en aquest cas al seu apartament del Port de Santa Maria, estarà a mitjans d'agost la ministra de Sanitat i Assumptes Socials, Ana Mato, que passarà la primera part del mes a Madrid.
A Madrid inicia igualment el mes la ministra de Foment, Ana Pastor, que compareixerà en els propers dies al Congrés per l'accident ferroviari a les rodalies de Santiago de Compostel · la. I a Madrid romandrà també gairebé tot el mes el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, i el de Defensa, Pedro Morenés, a causa que està pendent del naixement d'un nét.
El titular d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, passarà les vacances a les illes Canàries, regió de la qual és originari i destinació que ell mateix defineix com "el millor lloc del món". Soria, que vol aprofitar les seves vacances per descansar i estar amb la família, repartirà els dies de vacances entre les illes de Lanzarote i Gran Canària. Per raons de seguretat, el Ministeri de l'Interior no revela on passarà les seves vacances el titular d'aquest departament, Jorge Fernández, i tampoc s'han ofert detalls de la destinació triada pel ministre d'Educació, José Ignacio Wert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS