dimecres, 24 de juliol del 2013

Taxistes per la Independència porten a dins del taxi la campanya per a l’Estat propi , un 60% dels turistes coneixen, més o menys, la situació de Catalunya però quan els hi donem arguments i motius, ho entenen millor .



Taxistes per la Independència porten a dins del taxi la campanya per a l’Estat propi. Hi reparteixen fulletons informatius per difondre la situació actual que viu Catalunya i els motius que porten els catalans a demanar la independència. 
 
Barcelona. El Cercle Català de Negocis i Taxistes per la Independència han unit esforços per difondre la situació actual que viu Catalunya entre els turistes i els usuaris dels taxis de l'àrea metropolitana de Barcelona i la Costa Brava, entre d'altres llocs de Catalunya. La campanya consisteix en l'edició de més de 5.000 fulletons en anglès que expliquen l'ofec que pateix Catalunya amb exemples de l'alt nivell d'impostos que paguen els catalans. A més, detalla també que el govern espanyol ha concentrat a Madrid la inversió en infraestructures en detriment de Catalunya. El mateix fulletó aporta dades de la història de Catalunya assegurant que és “una vella nació”, en destaca diferents personalitats reconegudes, com Salvador Dalí, així com també edificis i entitats, entre les quals hi ha la Sagrada Família i el Futbol Club Barcelona. 

“Són molts els turistes que pregunten per la situació del procés sobiranista de Catalunya quan es traslladen en taxi. Per aquest motiu calia donar-los-hi les raons per les quals la majoria de la societat catalana vol que Catalunya sigui un Estat propi”, expliquen des del Cercle. El CCN ha editat els fulletons, i els membres de la sectorial de l’ANC Taxistes per la Independència (TxI) són els encarregats de repartir-los entre els turistes que s'interessen pel país. Des de TxI entenen que “aquest és un servei addicional gratuït i informatiu que es dóna a aquell client que ho demana” i apunten que “quan un estranger aterra en una ciutat que per ell és desconeguda sovint pregunta per l'actualitat del país”. 

Actualment hi ha cap a un centenar de taxistes que reparteixen la informació seleccionant els turistes. La meitat són de fora l'àrea metropolitana de Barcelona (de l'interior de Catalunya, el Maresme i la Costa Brava, entre d'altres). El 90% dels conductors que promouen la iniciativa pertanyen a Taxistes per la Independència. Enric Baltasar, representant de la sectorial de l’ANC, confia que el nombre de taxistes que reparteix la informació s’ampliï i superi el centenar. Baltasar afirma que “l'objectiu és difondre les raons per les qual volem la independència amb la voluntat que la gent sàpiga la feina del CCN, empresaris que treballen pel país”. Des del moment que la iniciativa es va publicar a les xarxes socials, centenars de persones hi van donar suport i en van fer difusió.
Baltasar explica que quan un turista pregunta sobre Catalunya i/o Barcelona o qualsevol altra ciutat se li informa del procés pel qual treballa ara mateix la majoria dels catalans i seguidament se li entrega el fulletó. “Es queden bocabadats”, narra, “podríem dir que un 60% dels turistes coneixen, més o menys, la situació de Catalunya però quan els hi donem arguments i motius, ho entenen millor”. 

D'altra banda, s'han editat dos fulletons més, un sobre les pensions i l'altre sobre la situació actual que viu Catalunya. Aquests dos últims documents s'han editat en dos idiomes, català i castellà, amb la voluntat d'arribar a la població de Catalunya i no tant als turistes estrangers. Del de les pensions se n'han fet prop de 8.000 exemplars, mentre que del genèric se n'han imprès, de moment, uns 25.000. A més de repartir-se entre els usuaris dels taxis, se'n repartiran en els diferents actes (conferències, presentacions, tertúlies...) que el CCN fa periòdicament arreu del país. “Els fulletons entregats entre els assistents serviran també perquè la gent pugui explicar i difondre els continguts als seus amics, coneguts, familiars i per explicar-los els avantatges que hi haurà pels ciutadans i jubilats de Catalunya el dia que finalment Catalunya sigui lliure”., comenten des del Cercle.

Taxistes per la Independència també col·labora en la distribució d’aquests dos fulletons, dels quals ja n’han repartit més de 6.000 exemplars en català i castellà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS