dimecres, 17 de juliol del 2013

Llanos de Luna perd un nou recurs .El jutjat contenciós avala la declaració de territori català lliure als l’ajuntaments .




La delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, al centre, acompanyada per la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho , manca Albert Rivera de Ciutadans, havia d'estar ocupat per la batalla legal contra la immersió lingüística.

 Nova derrota davant la justícia de la delegada del govern espanyol María de los Llanos de Luna. Aquesta vegada ha estat arran del recurs a la declaració de territori català lliure feta per l’Ajuntament d’Àger i que un jutge acaba de tombar.
Aquesta és la novena vegada en pocs mesos que Llanos de Luna veu com la justícia li para els peus en la seva creuada contra diferents municipis de Catalunya. Fa cinc dies el Jutjat Contenciós Administratiu 17 de Barcelona va concloure que la declaració sobiranista de l’Ajuntament de Collbató era un “acte polític” com a “manifestació del dret de petició” de l’administració local.

Tot i les derrotes que està patint, la delegada del govern sembla que no té cap intenció d’aturar-se. Fa només deu dies va denunciar Sarrià de Ter per l’aprovació d’una moció en favor de la sobirania fiscal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS