dimarts, 30 de juliol del 2013

"20 preguntes 20" que no contestara Rajoy de les que, si Rajoy arriba a contestar tan sols a un parell d'elles, confesso que em portaria una bona sorpresa. Aquí van:




1. Està vostè en condicions d'afirmar que tot el que es diu sobre vostè és mentida?
2. És Bárcenas un friki o un col · laborador-kleenex al qual ha deixat caure quan ja no li ha estat útil sense calcular els riscos que podia tenir això?
3. Hi ha o hi ha hagut, es mou o s'ha mogut diner negre en el pp, sí o no?
4. Els sobres en què (presumptament) rebia vostè el diner negre, eren marrons com diu Bárcenas, o s'equivoca de color?
5. Li han estat deixant anar pasta gansa els constructors al partit durant anys sí o no?
6. ¿Aquests que (presumptament) deixaven anar pasta, van resultar casualment agraciats amb algun suculent pelotazo?
7. ¿Els diners que Bárcenas ha arribat a tenir en paradisos fiscals són 48 milions d'euros o més?
8. Quants empurados pel cas Gürtel han tingut relacions amb vostè?
9. Com és que es "guasapeaba" vostè amb "el seu amic" Luis encara setmanes després que esclatés l'escàndol?
10. Què ha de dir de les maldestres, confuses, atropellades i contradictòries explicacions que els portaveus del seu partit (Cospedal i Floriano fonamentalment) han anat donant des de gener fins aquí cada vegada que apareixia un marró als diaris?
11. Per què tenia vostè a sou Sepúlveda? Què és això del "diferit" de Bárcenas?
12. Com ens explica la transició des del "no podran provar que no és innocent" fins arribar a la unanimitat amb que ara tot el pp, començant pel portaveu del partit al Congrés, el tracta de "delinqüent"?
13. Què se li ha escapat de les mans perquè alguna cosa que vostè creia tenir controlat hagi anat a caure en els dominis de Liaño i Pedrojota?
14. Què tal si compta al Congrés només el que seria capaç de dir si hagués de fer-ho al carrer ia pit descobert davant els ciutadans? Doncs espavili i deixeu-vos de rotllos patateros.
15. La vida és resistir, sol proclamar vostè. És així com gestiona l'enorme indignació que porta provocant en els ciutadans des de fa 20 mesos?
16. Quan vostè fa servir la paraula "important" per contraposar-la a tot el que envolta l'escàndol Bárcenas, en què està pensant exactament?
17. Quan va a deixar d'escapar pels garatges i de donar aquesta impressió de covardia permanent, que és la imatge que es té de vostè tant dins com fora d'Espanya? És a dir, quan va a començar a donar la cara, com és la seva obligació, quan se li demanen explicacions?
18. Què creu que passarà amb vostè en el seu partit quan els sous, prebendes i mamandurrias diverses dels seus coreligionaris no depenguin de la seva signatura?
19. ¿Dorm bé per les nits?
20. Posaria vostè la mà al foc per vostè mateix?
Probablement no estaria de més saber també si les ulleres amb què va a llegir la seva compareixença al Congrés se les va pagar Bárcenas amb diner negre o no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS