dimecres, 5 de juny del 2013

Els socialistes s'acosten a Duran Lleida per desgastar l'estratègia independentista. Dirigents de CiU com d'ERC no es recatan a dir que el president d'Unió és el principal enemic d'Artur Mas i el que posa "pals a les rodes" del procés independentista.




Divideix i venceràs. La vella màxima segueix vigent en la lluita política. I els socialistes catalans estan disposats a explotar els punts febles del president de la Generalitat, Artur Mas, costi el que costi. Saben, per això, que el seu taló d'Aquil · les és Josep Antoni Duran Lleida. El líder democristià s'ha posicionat repetidament en contra de la independència, encara que subscriu al 100% l'exigència de la seva sòcia Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) de convocar un referèndum per l'any vinent. Però també és cert que ha exercit de contrapès al sector més sobiranista de la coalició nacionalista alertant d'alguns excessos de l'estratègia radical.

A les files del PSC són conscients que qualsevol lloança a Duran significa automàticament una bufetada a Artur Mas i, en els últims dies, han tret a col · lació el seny del democristià contraposant a la deriva rupturista del president. No és casual, en aquest context, que el passat dijous el líder socialista, Pere Navarro, es reunís amb Josep Antoni Duran per intercanviar impressions. Al dia següent, i per sorpresa, Duran va anar a veure a Artur Mas del Palau de la Generalitat.

És un intermediari per llimar asprors entre CiU i PSC? Fa de missatger entre els dos partits per acostar posicions? "La reunió de Pere Navarro amb Duran s'emmarca dins de les relacions lògiques entre dos dirigents polítics que es veuen cada cert temps. No és cap missatger ni intermediari, perquè Navarro té línia directa amb Mas per tractar qualsevol assumpte ",

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS