dissabte, 4 de maig del 2013

L'ESTAT PROPI ÉS L'ÚNICA ALTERNATIVA: La pensió dels futurs jubilats haurà de baixar un 45% si es vol salvar el sistema. El servei d'estudis d'Hisenda assegura que només així es podrà garantir la supervivència del sistema públic de pensions a llarg Termini. Les Pensions estan assegurades amb una Catalunya independent. Catalunya aportarà anualment 1.500 milions € a un Fons de Reserva per assegurar la cobertura futura de les Pensions cosa que permetrà garantir i Millorar la Seguretat Social de l'Estat Català.




En el sistema de pensions espanyol, els impostos recaptats cada, mes s’utilitzen per pagar les pensions del mateix mes als jubilats .
Al llarg dels anys, el Fons de Reserva de la Seguretat Social , ha anat creixent, arribant a 64.000 milions d’euros el 2010.

Malgrat això, continuar a Espanya suposa un gran risc per a les pensions futures dels catalans . Catalunya finança les pensions de la resta d’Espanya . Catalunya aporta una part molt important dels fons que van destinats al fons de reserva de la Seguretat Social . Dit d’una altra forma, Catalunya està finançant les pensions de part d’Espanya, aportant més el 29% del fons de reserva estatal . L’enorme dèficit de la Seg. Soc. que està acumulant la resta d’Espanya fruit de la crisi, està posant en risc les pensions dels catalans .

La caiguda en picat del saldo de la Seg. Social que està acumulant la resta d’Espanya fruit de la crisi, posa en risc les pensions dels catalans . La caiguda en picat del saldo de la Seg. Social que està acumulant la resta d’Espanya fruit de la crisi, posa en risc les pensions dels catalans . Saldo de la Seguretat Social (sense atur) en el període 2006-2009 (milers de milions d’euros) .Saldo de Espanya sense Catalunya .L’excedent de la Seguretat Social espanyola està caient en picat, assolint només 4.200 milions € amb 38,5 milions de persones, mentre Catalunya genera un excedent de 2.300 milions € amb tan sols 7,1 milions de catalans .

Les pensions estan assegurades amb un estat català independent .

L’increment dels ingressos vindrà donat principalment per la recaptació del 100% de tots els impostos . El pressupost de despeses de la Generalitat augmentarà un
127% en assumir totes les funcions d’un Estat . L’Estat Català garanteix i millora la Seguretat Social .En conclusió, romandre a Espanya posa en risc les pensions dels catalans, mentre que sortir-ne les assegura .
Catalunya finança les pensions de la resta d’Espanya, aportant més del 74% del fons de reserva de la Seg. Social .

Degut a la crisi, el saldo de la Seguretat Social està caient en picat a la resta
d’Espanya .

Aquesta caiguda posa en risc el pagament futur de pensions als catalans

La baixa solvència financera d’Espanya posa en risc el Fons de Reserva, i per tant, fa perillar el pagament de les pensions als catalans .

Un estat català independent permet pagar les pensions i, en un període de 3 anys,
pujar-les un 10% i baixar les cotitzacions socials en el mateix percentatge, mentre
crea el Fons de Reserva de la Seguretat Social catalana .

Només amb un Estat propi Catalunya serà econòmicament .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS