dilluns, 6 de maig del 2013

L'esquirol botifler de Chacón, remet una carta a Navarro perquè el PSC es devincule obertament de la consulta sobiranista. Carme Chacón s'oposa al dret a decidir i posa el seu escó a disposició del PSC i votarà amb el PSOE i no amb el PSC.




Carme Chacón vol que el PSC es desvinculi obertament de la consulta sobiranista que propugna la Generalitat de Catalunya. Per a això, ha remès una carta, que publiquen diversos mitjans, el líder dels socialistes a aquesta comunitat, Pere Navarro, en què li diu: "Hem d'estar davant d'Artur Mas".
Segons explica la mateixa Chacón, ha redactat aquesta missiva arran de la convocatòria per part d'Artur Mas d'una "cimera" "sobre el dret a decidir" per aquest dilluns, a la qual assistiran representants de CiU, ERC, PSC, ICV- EUiA i la CUP. En canvi, el Partit Popular i Ciutadans no participaran.
A la direcció del PSC, li ha agafat per "sorpresa". Segons ha declarat a Catalunya Ràdio el seu portaveu al Parlament català, Maurici Lucena, aquesta acció de Chacón està "fora de lloc". En la seva opinió, la diputada pren sovint decisions que demostren que vol "anar a la seva".
L'exministra de Defensa ha decidit manifestar després que els socialistes anunciessin la seva presència per "cortesia institucional" i la publicació de "expressions anònimes de certs sectors" del partit "que es mostren favorables a la participació del PSC" al "pacte pel dret a decidir "que vol impulsar l'Executiu català.
"A molts ens costa entendre fins i tot el sentit que pugui tenir la presència dels socialistes en la reunió d'aquest dilluns", assenyala la diputada socialista, que remarca que és Mas "és un dirigent que ha emprès una desesperada fugida cap a enlloc després de la seva estrepitós fracàs com a gestor i com a polític ".
CHACÓN: RESULTA "COMPLEX" ENTENDRE LA PRESÈNCIA
Però, afegeix Chacón, si resulta "ja complex entendre la presència socialista a la reunió", el que resultaria del tot incomprensible seria la participació socialista a la constitució del 'Pacte Nacional pel Dret a Decidir' tal com reclama cert sector ".
"No podem estar al costat d'Artur Mas. Ni tan sols de costat. Els socialistes hem d'estar davant d'Artur Mas i al costat dels treballadors i les classes mitjanes catalanes, de tots els catalans que anhelen una convivència en el pluralisme, de tots els que pateixen els estralls d'una crisi que no han provocat. I al costat també dels treballadors i les classes mitjanes de tot Espanya per erigir una alternativa social i institucional ", li diu a Navarro a la carta.
CiU CREU QUE A CHACÓN NO LI IMPORTA CATALUNYA
El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assegurat que amb aquesta carta s'evidencia que l'exministra està en una campanya per liderar el PSOE i que no li importa Catalunya.
"A ella no li importa gens el PSC ni Catalunya; li importa la seva estratègia personal", ha continuat el líder de CiU a la cambra baixa, que ha acusat Chacón d'utilitzar la comunitat per intentar molestar el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS