dimarts, 14 de maig del 2013

El Govern "va mentir" per "desacreditar" el decret antidesnonaments inventant-se una carta que Brussel · les nega "El PP no vol que Andalusia demostri que una altra política és possible i ho intenta impedir a tota costa".




El portaveu del Govern andalús, Miguel Ángel Vázquez, ha demanat aquest dilluns al Govern de la Nació que expliqui per què "mentir" sobre l'existència d'una carta de la Comissió Europea qüestionant el decret andalús sobre ús social de l'habitatge amb l'únic objectiu de "desacreditar una mesura d'Andalusia que dóna resposta al drama social dels desnonaments".
Brussel · les ha negat que hi hagi una carta tal com va dir el GovernVázquez s'ha pronunciat d'aquesta manera, en declaracions, després que el portaveu d'Afers Econòmics de la Comissió Europea, Simon O'Connor, hagi anunciat que els inspectors de la troica (formada per la Comissió, el Banc Central Europeu i el Fons Monetari Internacional) analitzaran la setmana que ve si el decret andalús antidesnonaments s'ajusta a les condicions del rescat bancari de fins a 100.000 milions d'euros concedit per l'Eurogrup a Espanya i hagi negat que s'hagi enviat una carta a Espanya sobre aquest assumpte.
Griñán va posar en dubte l'existència de la carta"Tenia raó el president de la Junta, José Antonio Griñán, quan va posar en dubte l'existència de la carta de la UE contra el decret sobre la funció social de l'habitatge", ha destacat el portaveu, que ha defensat que ara "li correspon al Govern explicar per què va mentir per intentar desacreditar una mesura d'Andalusia que dóna resposta al drama social dels desnonaments ".

 
"Fins amb mentides"En la seva opinió, aquesta actitud posa de manifest que "el PP no vol que Andalusia demostri que una altra política és possible i ho intenta impedir a tota costa, fins amb mentides". Vázquez també ha advertit que "si recorre el decret antidesnonaments, el Govern tindrà difícil explicar per què beneficia els bancs i dóna l'esquena als ciutadans".

 
Una coartada per intentar recórrer la norma. S'inventen una cartaEn la seva opinió, potser el Govern ha buscat una "coartada" per intentar recórrer la norma "i s'ha inventat això de la carta". S'ha mostrat convençut que l'Executiu de Mariano Rajoy li "falta coratge polític per recórrer el decret andalús perquè és una norma d'indubtable calat social i, per això, ha tractat de buscar arguments falsos per justificar el que seria injustificable".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS