dijous, 30 de maig del 2013

El Camp Nou acollirà un concert de Lluís Llach i altres músics per la independència. El FC Barcelona cedirà el seu estadi per a l'acte reivindicatiu, que tindrà lloc el proper 29 de juny.




Lluís Llach, Sopa de Cabra, Miquel Gil Pastora i altres artistes participaran al Concert per la Llibertat, que se celebrarà el proper 29 de juny al Camp Nou.

El FC Barcelona cedirà el seu estadi per a l'acte reivindicatiu, en el qual també participaran Joana Serrat Jofre Bardagí, Jordi Batiste, Lídia Pujol, Xavi Sarrià i Miquel Gil Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, Mayte Martín, Mercedes Peó, Mouss & Hakim, nena Venetsanaou, l'Orfeó Català, Paco Ibáñez i un llarg etcètera.

Els seus organitzadors presenten l'esdeveniment com "un clam de la societat civil per reclamar, a través del llenguatge universal de la música, el dret del poble català i de tots els pobles del món a poder decidir lliurement i democràticament el seu propi futur.

La venda d'entrades es durà a terme
exclusivamente por internet   a partir del 3 de juny.

 El ‘Concert per la Llibertat. 2014: fem-ho possible‘ es tracta d’un nou esdeveniment de masses que ha d’ajudar a reforçar el procés que està vivint el nostre poble cap a l’exercici del dret a decidir. Omplir un dels escenaris mes emblemàtics del nostre país, el Camp Nou, en favor de la llibertat, ha de servir per projectar la nostra voluntat cap al món i, a la vegada, ajudar a implicar el màxim de persones i entitats del país en la construcció d’aquest futur col·lectiu.

Per això, són diverses les entitats que participen de l’organització d’aquest concert i que han unit esforços per a fer-lo possible .

Assemblea Nacional Catalana , ASSOCIACIÓ CATALANA DE PROFESSIONALS , Associació de Municipis per la Independència , Cercle Català de Negocis , CIEMEN , Col·lectiu Emma . Ens de Comunicació Assosiativa , Fundació Catalunya Estat , La Fàbrica , Omnium Cultural , Plataforma per la Llengua , Plataforma ProSeleccions Esportives , Sobirania i Justícia , Subirania i Progrés .

1 comentari:

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS