divendres, 31 de maig del 2013

Ana Mato al país de les meravelles. Ana Mato va anar a Eurodisney tot sol amb la seva filla, amb les despeses pagades per la targeta de Francisco Correa, sense que ella s'assabentés de res? Qui pensava que pagava les seves vacances? ¿Mickey Mouse? Els reis mags? El ratolí Pérez '.




Passada que la ministra no veiés al garatge el nou cotxe Jaguar regalat al seu marit. Val que tampoc sabés qui organitzava les festes d'aniversari o la comunió dels seus fills. Suposem, i ja és molt suposar, que tampoc fos molt conscient de qui pagava els vols, els trens, els avions, els lloguers de cotxes i els hotels dels seus molts viatges a classe Gürtel. Però, de debò cal creure que Ana Mato va anar a Eurodisney tot sol amb la seva filla, amb les despeses pagades per la targeta de Francisco Correa, sense que ella s'assabentés de res? Qui pensava que pagava les seves vacances? ¿Mickey Mouse? Els reis mags? El ratolí Pérez?
La posició de la titular de Sanitat en el Consell de Ministres és insostenible i inexplicable, excepte en el Govern de Rajoy, que amb tots els problemes es fuma un puro. Fins al PP, en privat, molts no entenen com és possible que la ministra de Sanitat no hagi estat fa ja temps comiat. Les explicacions que ofereix Mato són completament inversemblants, llevat que estem davant d'una persona tan incompetent i ingènua com per no ser apta per a lloc de responsabilitat algun. Si diu la veritat i no sabia res, raó de més perquè dimiteixi.
Per si hi hagués pocs motius per demanar el seu cessament, per si no n'hi hagués prou amb Eurodisney i la Gürtel, la seva gestió política també és un desastre. L'última perla l'ha deixat anar aquesta setmana al Congrés en admetre públicament que el seu ministeri, el de Sanitat, no té absolutament res a dir, que pensar o que exercir amb la reforma de la llei de l'avortament, que això el porta Justícia. Si aquest tema no és de la seva competència, de què s'ocupa? De fer de parallamps del Govern fins que chamusque, igual que va fer Rajoy en l'oposició amb Acebes i Zaplana?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS