dimecres, 3 d’abril del 2013

Enric Millo, portaveu del PP al Parlament , llença " Míssils de por " que amb la independència “tres o quatre generacions de catalans quedaran a la pobresa absoluta”.



Al senyor Enric Millo se li podria recomanar :
“Nivell d’atur que tindrà la Catalunya Estat” 

  “L’Estat Català és viable perquè és petit”

  “Romandre a Espanya posa en risc les pensions dels Catalans”.

Enric Millo, portaveu del PP al Parlament, ha assegurat aquest matí al programa Els Matins de TV3, que amb la independència “tres o quatre generacions de catalans quedaran a la pobresa absoluta”. Aquesta frase del portaveu popular és una altra clara demostració de les píndoles de la por que s’escarrassen a difondre des del PP per intentar aturar l’embranzida que ha agafat la societat catalana amb la consulta sobiranista i la independència.

Al senyor Enric Millo se li podria recomanar algun  dels estudis del  Cercle Català de Negocis, com ara “Nivell d’atur que tindrà la Catalunya Estat”  el qual demostra que se situaria al voltant del 12% i no pas del més del 20% de l’Estat espanyol. Un dels altres estudis que caldria que es mirés detalladament el portaveu del PP al Parlament, així com també la resta del seu partit és, “L’Estat Català és viable perquè és petit”.  Aquest estudi elaborat pel CCN corrobora que les dimensions de Catalunya i la seva riquesa econòmica fa que el país sigui econòmicament viable.

Segons Enric Millo, la Catalunya independent hauria de fer front a ”part del deute espanyol i el pagament de la nòmina dels aturats i de les pensions”. Entre moltes d’altres bestieses que el portaveu ha dit aquest matí a TV3, Millo ha afirmat la frase anterior però en tot cas hauria de saber que el CCN afirma que “Romandre a Espanya posa en risc les pensions dels Catalans”. I per què? Doncs perquè  des de Catalunya financem les pensions de la resta d’Espanya aportant més del 74% del fons de reserva de la Seguretat Social. També degut a la crisi el saldo de la SS està caient en picat a la resta d’Espanya i aquesta caiguda posa en risc, ara ja, les pensions dels catalans.

I en tot cas les pensions i la nòmina dels aturats (com ha dit Enric Millo), perillen pel propi Estat ja que la baixa solvència financera d’Espanya posa en risc el Fons de Reserva i això ara ja fa perillar el pagament de les pensions dels catalans.

L’estudi del CCN conclou que L’Estat català independent permetrà pagar les pensions i, en un període de 3 anys, pujar-les un 10% i baixar les cotitzacions socials en el mateix percentatge, mentre crea el Fons de Reserva de la Seguretat Social catalana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS