dimarts, 5 de febrer del 2013

L'odi del PP a l'estelada i a la llengua catalana els fa pronunciant-se contra la política lingüística i la capacitat per decidir el seu futur.





El Comitè de Drets i Garanties del PP va acordar Ahir dimecres la suspensió cautelar com A càrrec public d `Antoni Pastor, diputat del PP al Parlament, regidor a l'` Ajuntament de Manacor i president de la Junta Local del municipi.
Tot plegat perque Pastor va trencar la disciplina de vot, pronunciant-se contra la política lingüística de José Ramón Bauzá, al donar Suport al `Esmena a la totalitat del PSM-IV-Exm i Més per Menorca en relació a l Projecte de modificació d'la Llei 3/2007 de 27 de Funció Pública.

 
El 23 de gener Passat va ser un dia Molt emocionant, per a la majoria d catalans, perque per 85 vots a favor, 41 en contra i Dues abstencions, el Parlament de Catalunya va aprovar la declaració sobiranista que ha de marcar el futur del país com a nou Estat d'Europa. I, com és natural, l'Ajuntament de Sant Cugat, AMB una clara majoria d regidors a favor, ho ha volgut expressar la simbòlicament Fent onejar l'estelada a la plaça de la Vila.
Aixo, és clar, no ha agradat al Partit Popular, que, com sabem, va votar en contra de la declaració adduint que és "il · lícita i il · legítima", perque Els catalans no existim com a tals. I com que no existim no som NINGÚ. És a dir, que en món no hi ha catalans. Hi ha Espanyols, hi ha francesos, hi ha portuguesos i potser Fins i Tot uns quants marcians, però catalans no. Cap ni un. Per aixó, SEGONS el PP, l'única sobirania resideix en el poble espanyol, que és un poble que sí que Existeix. Del poble català, en cambio, NINGÚ no en sap res. Fins aquí, per Tant, s'entén l'odi del PP a la sobirania de Catalunya. Deu fermentació Molta ràbia que algun ca que has dit que no Existeix et pos a evidència Passejant-es Davant teu.
Allò que no s'entén, però, és que el PP no s'avergonyeixi del SEU dèficit democràtic i Arribi a dir que, per be que l'estelada no oneja a les dependències municipals, sí que ho fa a la plaça de la Vila , i que Això és il · legal i demostrat que l'Ajuntament és posa al Servei de les idees d'1 part de la ciutadania. Increïble. D'entrada, el PP sap perfectament que no hi ha cap Llei que impedeixi que un ajuntament faci onejar una estelada en una plaça, i, en Segon lloc, sobta que aquest partit ignori que els idees que tanta aversió li provoquin van assolir la Majoria absoluta en els Darreres eleccions.
Veus per on, som Milions Els catalans que sentim aversió per els idees del PP i que, tanmateix, precisament perque som demòcrates, acceptem la involutiva victòria electoral que li va permetre arribar al govern espanyol. Per AIXÒ ENS agradaria que el PP reprimís el SEU absolutisme i que, encara que li faci mal ALS ulls, respectivament l'estelada com nosaltres, encara que ens fa mal ALS ulls, respectem la bandera espanyola.
I si ignorin el significat de la paraula "respecte" l'hauran d'aprendre, perque, com ha dit l'alcaldessa, Mercè Conesa, l'estelada onejarà "Durant Els Propers dies i Els Propers mesos".
Víctor Alexandre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS