dijous, 3 de gener del 2013

L'optimisme de Morgan Stanley, que considera que Espanya pot ser la "sorpresa" de 2013, té la seva altra cara en JP Morgan, que afirma que Espanya i Itàlia corren perill de seguir els passos de Grècia cap al rescat el 2013.



Davant l'optimisme de Morgan Stanley, que ahir va sorprendre (per ) amb la seva aposta sobre Espanya per a 2013, JP Morgan ha presentat un informe amb unes perspectives molt més negres per a l'any que comença. Segons John Normand, estrateg en cap de divises en aquesta entitat, Espanya, encara que també Itàlia, corre seriós perill de seguir els passos de Grècia al llarg del 2013.

L'informe de Normand adverteix sobre el perill que corren aquests dos països d'empitjorar durant aquest any. Així mateix, afirma que els dos perifèrics mostren versions primerenques de la crisi econòmica que ha desenvolupat Grècia, amb el consegüent risc de repetir el camí del rescat en els propers dotze mesos.

JP Morgan alerta a més del perill d'utilitzar l'abandonament de la Unió Europea com "comodí" a l'hora de solucionar els problemes que afecten l'eurozona i sobre la deriva de la crisi econòmica grega en una crisi política, situació que es pot replicar en els seus veïns mediterranis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS