dimarts, 29 de gener del 2013

Denuncien tres joves per amenaçar la propietària d'una botiga que ven sabatilles amb l'estelada. Tita Falcó Mataró.




Tres nois Pendents de Judici per amenaçar la propietària Tita Falcó per vendre sabatilles estampades AMB l'estelada. Botiga de roba i complements per a dones. On trobaràs un espai reservat a joves dissenyadors locals i últimes tendències portades de París. Que coses tan boniques ... qualitat, bon preu. Roba, calçat i complements, tot a l'última. Calçat artesanal a piel.Bisuteria artesanal realitzada amb materials nobles ... el millor, que està en un primer pis i és super íntim ... busca el balcó amb un maniqui.Trato personalitzat. Vols anar a la última, però amb el millor preu? No deixis de visitar Tita Falcó, no et penediràs.
Tita Falcó te la Seva botiga en un primer pis del carrer Barcelona de Mataró, una de les vies més Comercials del centre de la ciutat. Fa 2 anys que va obrir el Negoci, roba i complements per a dona de Dissenyadors catalans. La darrera tardor va incorporar un nou producte, unes sabatilles AMB l'estelada que comercialitza en exclusiva a través d'un Fabricant de Confiança.
Les sabatilles Independentistes és van Començar a Vendre el mes de novembre. El SEU Èxit van durar Falcó a Vendre-les también per Internet, a través d'un anunci a les Xarxes socials. "No vaig fertilit cap comentari més enllà d'intentar Vendre el producte per no posicionar-me, però Tot i AIXÒ vaig Començar a Rebre comentaris desagradables", explica Falcó.
"No han ens que era un article de consum i ho han barrejat AMB política i Molta gent ha deixat de venir", assegura. Fa quinze dies, però, un grup de tres nois va Començar a deixar-hi también comentaris amenaçadors: "Vindrem AMB Els nostres amics d'extrema dreta a fermentació ha una visita ia fermentació 01:00 cambio d'impressions", recitaven Els comentaris. Falcó assegura que s'incitaven entre Ells, Fent "apologia del nazisme, parlant d'Extermini i violacions".
La botiguera va posar el cas en Coneixement dels Mossos d'Esquadra i ara Els Tres homes estan Pendents d'un Judici per amenacis: "Mai he Passat tanta per", assegura Falcó. La polèmica, a més, li ha FET perdre clientela: "Però AIXÒ em Dona més Força per dir sense por que soc catalana", afirma. Els darrers dies la botiga ha engegat 01:00 concurs de fotografies per ALS Clients que han comprat els sabatilles de l'estelada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS