dijous, 29 de novembre del 2012

PERQUÈ LA INDEPENDÈNCIA ÉS EL NOSTRE OBJECTIU PRIORITARI I ÉS L’ÚNIC PROJECTE VIABLE DE CATALUNYA PER AVANÇAR ?. La Independència és el bé més preuat de tota Nació ! HEM DE TENIR CLAR QUE VOLEM DESCOLONITZAR-NOS MENTAL I REALMENT! __ DES D'ARA, NINGÚ DE CATALUNYA POT ANAR CONTRA CATALUNYA! , I LA INDEPENDÈNCIA.



Perquè el nostre futur i el nostre benestar depenen d’assolir un Estat propi. Els avantatges que Catalunya sigui un Estat són molts i s’han exposat a bastament des de l’àmbit acadèmic i professional. Amb Estat, Catalunya acabarà amb l’espoli fiscal de 3.000 euros per persona i any i podrem sortir abans de la crisi. Disposarem de tots els nostres recursos i podrem fer polítiques que ens permetran incrementar les pensions de la gent gran, millorar la sanitat i tenir un ensenyament de millor qualitat. Els treballadors tindran millors salaris i les empreses amb seu a Catalunya pagaran menys impostos, tindran més beneficis i obtindran més ajuts per a la innovació, la recerca i el desenvolupament.
Amb un Estat Català disposarem d’infraestructures de primer nivell, apostarem per l’arc mediterrani que permetrà als nostres ports ser la porta d’Àsia a Europa, podrem gaudir d’un sistema aeroportuari i una xarxa ferroviària que connecti Catalunya amb el món i una xarxa viària sense peatges. Quan Catalunya sigui un Estat serà un dels més rics d’Europa.
La dura sentència del TC contra l’Estatut ha comportat que les altres propostes per fer avançar Catalunya que no són la declaració d’independència (el concert econòmic, l’Estat federal o més autonomisme) estiguin condemnades al més absolut fracàs perquè necessiten la reforma de la Constitució i l’acord del PSOE i el PP. Si PP i PSOE no han permès un Estatut d’autonomia retallat, com promouran una reforma de la Constitució per satisfer els catalans amb més diners i més poder?. Només declarar la independència està al nostre abast perquè és la única cosa que només depèn de nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS