diumenge, 4 de novembre del 2012

Els maratonians de Nova York, amb l'estelada Corredors catalans llueixen la bandera pel centre de la ciutat en una marató alternativa, després que l'oficial se suspengués degut a l'huracà Sandy



Desenes de corredors catalans han mostrat avui l'estelada pel centre de Nova York en una cursa alternativa a l'oficial, que es va suspendre a darrera hora degut als efectes de l'huracà Sandy sobre la ciutat.

L'Assemblea Nacional de Catalunya havia instat els atletes a mostrar l'ensenya en creuar la meta, en una campanya anomenada 'Pluja d'estelades'. La cancel·lació de l'esdeveniment, tanmateix, no ha impedit que l'estelada fos ben visible pels carrers de la ciutat. El recorregut alternatiu ha passat pel Central Park i ha mantingut la mateixa distància que els corredors haurien completat en la competició suspesa: 42 kilòmetres i 192 metres.

L'ANC ha demanat als catalans que corrin la propera marató de Sant Sebastià (25 de novembre, dia de les eleccions catalanes) que secundin de nou aquesta iniciativa. L'Assemblea, d'altra banda, ha lamentat el perjudici que ha comportat la cancel·lació de la Marató de Nova York als corredors i acompanyants que s'havien desplaçat fins a la ciutat i ha expressat la seva "més gran decepció i descontentament" per com l'Ajuntament de Nova York i l'organització han gestionat la cancel·lació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS