dijous, 4 d’octubre del 2012

Tenir el teu propi negoci i generar guanys constants, mai ha estat tan fàcil i accessible! És una veritable solució als problemes de: Salut física Salut financera Salut mental





No importa quina sigui la crisi en què et trobis. Vols apostar per tu? Si és així, compta amb mi.
UNA GRAN OPORTUNITAT de negoci ORGANOGOLD. Comenceu suport negoci ja! amb Òrgan Gold Cafè natural i saludable Ganoderma. Una oportunitat de negoci que l'ajudarà a aconseguir suspensió somnis d'independència financera. Venent productes d'Orgue Gold al detall, podrà guanyar beneficiós generosos de més del 100%.
Ja que després del petroli, segueix el cafè en consum
a nivell mundial. Veure tots dos vídeos.
www.vimeo.com/44385768 
Si li agrada el projecte, uneix-te a ORGANO GOLD una empresa multinivell que realment funciona i que està fent rics a molts distribuïdors a tot el món, entrant en http://redidecore.organogold.com/r/ES/ES/  Tot el que es necessita és l'ordinador i el VISA. Pagant la inscripció de 42 euros, tindrà la seva pròpia pàgina web, capacitació i suport gratuïts .... tot això proporcionat per internet. Després vostè decidirà la quantitat de mercaderia que vol comprar a preu de majorista, que serà enviat al seu domicili, i podrà vendre a preu de minorista al consumidor final. Un gran negoci. - Faci-ho ara!
1 - Entra a  
http://redidecore.organogold.com/r/ES/ES/  2 - Feu CLICK en "UNEIX-TE  ARA",
3 - A "País" posi "SPAIN",
4 - Llegiu els termes i condicions (imprescindible),
5 - Feu CLICK en "Estic d'acord"
6 - Feu CLICK a "Next",
7 - Esculli un "Username" (el seu nom i cognom?)
8 - Ompli totes les dades en les caselles,
9 - Compri el "Business Entry Kit" que costa 42 €
10 - Compri un dels "Paquets promocionals" (recordeu que el BRONZE li donarà una comissió del 10% sobre els paquets que comprin els distribuïdors que vostè capti, el SILVER 15% i el GOLD 20%). Els productes arribaran al seu domicili en pocs dies i els podrà vendre a terceres persones a preu de detallista (aproximadament 50% o més, de benefici).
11 - Es guanya diners, venent el producte al consumidor final (50% de benefici o més, fins a 100%), captant "distribuïdors" sota el seu comandament (cobrarà comissions "20 a 150 €" per cada paquet promocional que comprin els seus nous distribuïdors) i cobrant comissions del que venguin els seus distribuïdors fins al novè nivell. (veure quadre de NEGOCIS).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS