dijous, 18 d’octubre del 2012

# Solidaritat. Si no aconseguim la Independència cada vegada serà pitjor. Indignant Sense paraules aquesta oferta d'ocupació. Una oferta de 500 euros al mes per a un enginyer amb experiencia.Absolutante injust i indignant. Hem arribat a una situació laboral tan extrema, que ja tot val.



http://es.finance.yahoo.com/blogs/finyahoofinanzases/oferta-500-euros-mes-ingeniero-experiencia-093412006.html

Que l'ocupació s'hagi precaritzat a Espanya no és cap notícia, però de vegades la ficció traspassa la realitat quan es publiquen algunes ofertes de treball en els diversos portals d'ocupació. Una d'elles, pujada a Infojobs dimarts passat, ha desfermat la polèmica: 500 euros bruts al mes (6.000 a l'any) per a un Enginyer Tècnic d'Obres Públiques amb dos anys d'experiència com a cap d'obra, nivell molt alt d'anglès i disponibilitat geogràfica total que hauria de treballar a jornada completa.

La quantitat, més que per a un lloc d'aquest tipus, podria pertànyer perfectament a una beca a temps parcial i és irrisòria si la comparem amb el salari brut mitjà anual a Espanya (22.790,2 euros el 2010, segons l'INE), fins i tot amb el més freqüent (16.500), per no parlar dels 40.000 50.000 euros que cobra de mitjana un enginyer en altres països com Alemanya.

L'empresa, que en l'oferta no s'identifica, es presenta com una important companyia en creixement amb 1.300 treballadors, el lloc, segons es detalla, ofereix un projecte de desenvolupament professional a nivell nacional i internacional des de La Corunya.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS