dilluns, 8 d’octubre del 2012

López Tena celebra que el procés d'independència de Catalunya ja forma part de l'agenda política europea i internacional



Sé que molts de vosaltres esteu molt decebuts i fins i tot emprenyats pel fracàs de la cimera independentista del passat dijous, però us recomano que la ràbia no us enfosqueixi la raó.
Ens esperen unes setmanes clau pel futur del nostre país i cal estar ben desperts!
Primer de tot m'agradaria deixar clar que, en el fons, tots sabíem que no aniria bé. Bàsicament perquè l'independentisme sempre ha estat així, amb diferents fronts, i perquè cap dels partits tenia totes les ganes de pactar. (Deixeu-me dir que no penso donar les culpes a ningú, ara hem de fer pinya des del partit independentista que sigui).
Segon, m'agradaria destacar que sense la coalició no s'acaba el món. Estem sobrevalorant la unitat! L'independentisme és plural, hi ha gent de tots els pensaments i això ha d'estar representat al Parlament.
Tal com diu el sociòleg Salvador Cardús, tots estarem més contents i més ben identificats amb un partit independentista que representi la nostra ideologia que no pas amb una coalició que sigui un batibull i que estigui tot el temps barallada internament. Tal és així que la gent que voti a Solidaritat Catalana seran plenament secessionistes, anti-corrupció, catalanistes, progressistes i que volen una veu que parli clara al Parlament. En canvi, els qui votin Esquerra seran gent independentista que primarà pactar amb CiU a la mínima i que posarà per davant l'eix social, altrament dit independentistes tous.
M'agradaria acabar fent una reflexió a tota aquella gent que, fent una rebequeria de nen petit, ha decidit votar a CiU en veure el resultat de la cimera. Sincerament, aneu molt equivocats. Sembla que no aprenguem! Si CiU aconsegueix la majoria absoluta ens la tornarà a fotre! No en dubteu ni un minut!
Si us plau, aquest 25-N que cap independentista convençut voti a Convergència. CiU farà molta més bona feina amb 65 diputats i unes Solidaritat Catalana i ERC ben fortes que controlin el seu full de ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS