dijous, 13 de setembre del 2012

GANODERMA LUCIDUM El 1990, investigadors del Centre de Ciències de la Salut de la Universitat de Texas a San Antonio, van trobar que el Ganoderma també pot ser eficaç en inflamacions osteoarticulars, torticoli i contractures musculars.



A TRACTAMENTS
• Pot ser un bon complement davant malalties cardiovasculars ja que se li atribueixen reductors del colesterol, de la hipertensió, antiagregants plaquetaris, efectes anticoagulants. Investigadors a la Xina van trobar que el Ganoderma millora el flux sanguini i baixa el consum d'oxigen del múscul cardíac.
• El 1990, investigadors del Centre de Ciències de la Salut de la Universitat de Texas a San Antonio, van trobar que el Ganoderma també pot ser eficaç en inflamacions osteoarticulars, torticoli i contractures musculars.
• El Ganoderma se sol usar a la Xina per al tractament de problemes del fetge com les hepatitis i la cirrosi.
• Col · labora en la lluita contra les malalties al · lèrgics incloent l'asma i les dermatitis.
• Al Japó s'han conduït extensos estudis del Ganoderma en la investigació contra el càncer i s'ha comprovat científicament que té efectes anti-tumorals. Pot ser, doncs, un bon aliat en la prevenció i tractament de processos oncològics. El Dr Leow Song Seng afirma que això és gràcies a uns polisacàrids anomenats Beta-D-glucà que enforteixen el nostre sistema immunològic. La seva gran experiència amb el Ganoderma també l'han portat a confirmar que altes dosis de vitamina C incrementen l'efectivitat d'aquest fong (la dosi dependrà de cada cas).
COMPONENTS
PRINCIPIS ACTIUS: Abundants polisacàrids (beta-D-glucana, arabinogalactanas, ganoderanas A, B i C), triterpens (àcids ganodéricos A, B, C, D, F, H, K, M, R, S i I, ganodermadiol, derivats de l'àcid lanostaoico), esteroides (ganodosterona), àcids grassos insaturats (oleic), traces d'alcaloides, pròtids (ling zhi-8), glicoproteïnes (lectines), minerals (germani orgànic, calci, ferro i fòsfor) i vitamines (B , C i D).
PROPIETATS: Els polisacàrids d'alt pes molecular tenen acció immunoestimulant, antitumoral (potencia la producció de citocines pels macròfags i limfòcits T i augmenta els nivells d'interleucina IL-1beta, IL-2 i IL-6, factor de necrosi tumoral alfa i la alliberament d'interferó gamma), antiviral (sobretot preventivament), antinociceptiva (reducció de la sensació de dolor) i hipoglucemiant. Els triterpens tenen acció antiinflamatòria, hipolipemiant (redueix els nivells de colesterol i triglicèrids), antihipertensiva i hepatoprotectora (reforçada per la ganodosterona). Comprovat el seu efecte antifibròtic sobre el fetge, rebaixa el contingut de col · lagen hepàtic, normalitza l'estructura hepàtica alterada i redueix els nivells de aspartat transaminasa (AST), alanina transaminasa (ALT), GOT, lactodeshidrogenasa (LDH), fosfatases alcalines i bilirubina total. Els àcids ganodéricos i oleic li proporcionen acció antihistamínica. Acció de antiagregant plaquetari i relaxant muscular.
"Ganoderma contra càncer" Aquesta en minuscula posa en mayuscula i treu tots els números dels títols perquè es repeteix el 4 per exemple.
NOSTRE CAFE
Abans de processar el cafè amb Ganoderma òrgan Gold adquireix exclusivament del Brasil, el millor cafè Aràbica disponible al mercat. El gra Aràbica té un gust ric i un contingut de cafeïna inferior a tots els grans. El contingut de cafeïna de la Aràbica correspon aproximadament al 1,5%, mentre que al Robusta pot arribar fins al doble. Abans de la compra, les mostres dels lots de cafè són analitzades per experts tastadors. Un cop seleccionats els lots millors, s'efectuen anàlisis successius i òrgan Gold examina electrònicament tots els grans segons el color mentre s'eliminen automàticament els defectuosos. Aquest llarg procés és l'única manera per garantir una qualitat constant del cafè que barrejat amb el Ganoderma dóna nutrients exclusius sense deixar de banda el gust del millor gra de cafè del món.
EL DESCOBRIMENT
Si els orígens de la planta del cafè es remunten a temps immemorials, el descobriment de les seves propietats és també un esdeveniment envoltat de nombroses llegendes.Una dada que tots els historiadors semblen concordar és el lloc de naixement del cafè: la regió abisinia de Kaffa.No obstant això, tot i la assonància, el nom de la planta i de la beguda no deriva d'aquesta localitat, sinó del terme àrab qahwah, que significa "beguda que s'obté de la planta".Gràcies a les seves característiques, el cafè s'ha difós a tot el món, tot i que la manera com es consumeixi varia molt d'una cultura a una altra. En una sola paraula, el cafè amaga un món extremadament complex: la planta, el fruit, la barreja torrada i finalment la beguda.
EMMAGATZEMATGE DE GUANYO
El cafè és un bé comestible, que pot ser conservat per un termini bastant prolongat abans del seu consum. No obstant això, cal prendre unes precaucions, perquè es mantingui en bones condicions, no es deteriori i no perdi la seva qualitat originària. Cal posar una cura particular en les condicions d'humitat, en el temps de permanència en el magatzem i en la ubicació del mateix magatzem.
UBICACIÓ
La ubicació més segura per conservar el cafè és, preferentment en proximitat del lloc de producció, és a dir a una altitud relativament alta i amb condicions d'humitat de l'aire relativament baixes. Com que normalment la humitat és en tot cas elevada, normalment els grans no se separen de la polpa assecada al sol o del pergamí fins al moment de la sortida cap al port de destinació.
HUMITAT
Els grans de cafè s'emmagatzemen en condicions de baixa humitat, per evitar que es formi floridura. El percentatge d'aigua al gra no hauria de superar el 12% en pes. Després del tamisat dels grans, s'evita qualsevol contacte amb fonts d'humitat (pluja, boira, vapor).
DURADA
Els grans de cafè crus queden sovint al magatzem per anys abans de ser torrats. Generalment, gràcies a la seva estructura estable, el cafè no es deteriora per acció d'agents externs. No obstant això, no hi ha cap mètode per aturar l'activitat bioquímica interna als grans, després de la qual alguns components menors es transformen en substàncies diferents, que transmeten al cafè un gust agre a fusta després del torrat.
ArabicaLa Coffea aràbiga s'ha originat d'una mutació espontània de races preexistents, que han duplicat el nombre de cromosomes a la cèl · lula. De la mutació ha sorgit una sèrie de característiques distintives, que detallem a continuació. Els cromosomes són les molècules que, segons la seva particular seqüència química, determinen les característiques genètiques dels organismes. Cada ésser vivent hereta el patrimoni cromosòmic dels seus progenitors i el nombre de cromosomes és específic per a cada espècie. La Coffea aràbiga té 44 cromosomes mentre que la Coffea canephora té només 22.
CARACTERÍSTIQUES:
- Autogàmia: cada planta pot produir sémenes vitals sense precisar la pol · linització creuada amb altres individus (tal com passa en el cas de les C. canéfora)- Posició de l'arbre: erecte, la copa és àmplia i algunes varietats (per exemple Bourbon) aconsegueixen una altura de 3 metres- Forma i dimensions del full: la forma de la fulla és allargada i té dimensions inferiors respecte al Robusta.- Forma del fruit i del semen: són més allargats respecte als de l'espècie robusta. Les dimensions del semen són molt variables, en algunes varietats són petits, en altres molt grans (com en la varietat Maragogype).
Contingut de cafeïna
El cafè Aràbica conté menys cafeïna que el robusta: els valors típics per al cafè torrat i mòlt són 1,3% per la Aràbica i el 2,4% per al Robusta. Per tant, la quantitat de cafeïna presa amb una tassa de cafè Aràbiga pur és inferior als 100 mil · ligrams, mentre una tassa de cafè Robusta pot contenir més de 200 mil · ligrams de cafeïna.
QUALITAT DE LA BEGUDA
És notori que les mescles Aràbiga produeixen un cafè millor, amb una acidesa elevada, una aroma refinat i un regust de caramel. Les mescles Robusta es caracteritzen per una acidesa baixa, aromes desagradables i un regust a fusta.
GEOGRAFIA
El cafè pot créixer en qualsevol regió de la zona tropical i equatorial, sempre que l'aigua sigui suficient i la temperatura no baixi sota zero.
Les gelades són els esdeveniments climàtics més perillosos per les plantacions de cafè. Malgrat la seva infreqüència (a una latitud compresa entre els 20 º nord i sud es verifiquen mitjanament un cop cada vint anys), una nit freda amb temperatures sota zero és suficient per causar un extensa caiguda de fulles de la qual les plantes es recuperen amb molta dificultat. A més de la latitud, la possibilitat de gelades depèn també de l'altitud de la plantació i de les condicions locals de vent i pluviositat. Alguns segments climàtics - regions situades a una determinada altitud, amb particulars condicions de pluviositat, irradiació solar, vent i tipus de terreny - presenten unes característiques favorables per al desenvolupament de les plantes de cafè i permeten per tant aconseguir una bona collita i un producte de qualitat.
A les zones de clima tropical - a una latitud entre 24 º i 10 º nord i sud - el cafè Aràbica creix a una altitud modesta (inferior als 1000 metres sobre el nivell del mar) i, gràcies a l'alternança de les estacions, és possible aconseguir una collita cada any. A les zones de clima equatorial - a una latitud voltant de l'equador compresa entre els 10 º de latitud nord i sud - el cafè Aràbica creix a altituds més elevades (de 1500 a 2500 metres sobre el nivell del mar), mentre el cafè Robusta aconsegueix desenvolupar fins i tot en plana a les pluvisilva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS