dilluns, 16 de juliol del 2012

Solidaritat entén una convocatòria avançada d'eleccions com una mostra de feblesa de Catalunya davant l'estat espanyol

 
El secretari general de Solidaritat Catalana per la Independència ha respost aquest matí des del Parlament a les afirmacions fetes pel President Mas que ha plantejat que una de les possibilitats davant l'amenaça d'intervenció d'Espanya seria la convocatòria d'eleccions anticipades. El diputat independentista ha reclamat que “en els moments difícils no val amagar-se i cal estar al peu del canó” i ha considerat la proposta de Mas com “seria una mostra de feblesa davant d’Espanya, de fracàs i de no saber on es va, que el país no es pot permetre”.
Per tot això, Uriel Bertran ha anunciat que “si Espanya intervé Catalunya proposem a Mas un govern d'unitat per declarar la independència”. Aquest és l'únic escenari que contempla la coalició independentista per donar suport al govern i “iniciar immediatament les negociacions amb la comunicat internacional per poder obtenir el reconeixement d'un Estat Català en el si de la Unió Europea. 
Bertran considera que ha arribat el moment d'il·lusionar el país i donar un futur d'esperança a tota la Nació ja que “davant d'una intervenció de Catalunya per part d'Espanya el poble de Catalunya espera un pas endavant, valent i coratjós del seu president i una solució definitiva que passa exclusivament per la independència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS