dijous, 26 de juliol del 2012

En el moment tan especial de crisi en què estem immersos, et proposo que siguis tu mateix el que posi la solució per poder fer front a aquests mals temps que estem travessant. https://www.facebook.com/organogoldeduardnogues



https://www.facebook.com/organogoldeduardnogues

BENEFICIS1. - Tota persona que decideixi fer el negoci de forma SERIOSA i PROFESSIONAL, ha de INGRESSAR AMB OR. Un Or guanya el 20% del binari (Bronze només el 10%), 4 nivells de pagament en el Uninivel (Bronze no ho cobra fins qualificar el Rang Safir) i 20% del Bo de Igualació (Bronze no ho cobra fins qualificar el Rang Safir).
2. - Rep 10 paquets Extres de Producte.3. - Tindrà els productes necessaris (84 i el Bronze només 9) per poder realitzar les estratègies de prospecció, donar mostres, recomanar el producte i convidar LIDERS donant-los una caixa de producte perquè provin i sentin els beneficis (si entrem a un gran negoci, no podem donar-li a un potencial gran LIDER d'OG només un sobre, hem de posar-hi, sabrà automàticament que la seva proposta és seriosa i que haurà de donar-se el temps d'estudiar-la amb moltes possibilitats d'acceptar-la, la seva determinació serà fonamental, és l'estratègia que segueixen els grans líders de l'empresa amb resultats extraordinaris).
4. - Sera MEMBRE FUNDADOR D'ESPANYA. 5. - Sera considerat un LIDER i la gent seguirà el seu exemple. 6. - Sempre li preguntessin amb quin paquet entro, per veure la seva real compromís amb el projecte, no pot mentir. 7. - Tindrà un reconeixement especial a la nostra pàgina del Team Fènix OG 8. - En resum, la persona que entra amb Or guanya el DOBLE de comissions en comparació amb una persona que entra amb paquet Bronze (Tenint en compte un treball seriós i compromès ).
1. - Aconseguirà totes les teves metes i somnis en MENYS TEMPS. 2. - En promoure el paquet OR, guanyés molts diners a curt termini. 3. - Desenvoluparà una organització sòlida, amb una base de persones serioses i compromeses (no entressin a provar, entressin a tenir resultats). 4. - Creixerà i accedirà als Rangs més alts de la Companyia. (11 Ors en la nostra organització, signifiquen 14.300 punts de Volum Grupal, RANG ZAFIRO) 5. - En ingressar un Or, automàticament tindria 1160 punts a la cama corresponent, si s'inscriu un Or per cada cama, guanyaria:• 200 Euros per cadascun INICI RÀPID = 400 €• 3 Cicles per cobrar de BINARI = 180 €• En total 580 € per només convidar a 2 persones.
Quan ingressem a la companyia amb un paquet Bronze (per diferents circumstàncies) i volem fer el negoci de forma PROFESSIONAL, hi ha l'opció de poder comprar el paquet OR dins dels següents 60 dies, per així poder obtenir tots els beneficis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS