dilluns, 23 de juliol del 2012

AMB RAJOY AIXÒ ÉS INTOLERABLE, AIXÒ ÉS UNA DICTADURA. EL POBLE MANA. Això és el que ha fet François Hollande el nou president de França; SR. RAJOY PRENGUI EXEMPLE.



Això és el que ha fet François Hollande el nou president de França (no paraules, sinó fets) en 56 dies en el càrrec per evitar pujar els impostos i efectuar retallades que podrien perjudicar al poble, això sí que és sacrifici:

Això és el que haurien de fer a Espanya.

I com sempre això no surt en televisió espanyola, però per sort o per desgràcia alguns com jo estem aquí perquè la resta vegi el que realment passa. I us animo al fet que mireu un programa anomenat “ROENT” de la sisena almenys un canal espanyol s'atreveix a explicar la realitat.

Hollande en 56 dies ha pres les mesures que tots els ciutadans haguéssim volgut fes aquest govern a Espanya.

dia 18.7.12

- Ha suprimit 100% dels cotxes oficials i els ha subhastat; i el recaptat es destina al Fons de Benestar per ser distribuït a les regions amb el major nombre de centres urbans amb els suburbis ruïnosos.

- Ha fet enviar un document (dotze línies) a tots els organismes estatals dependents de l'administració central en el qual els comunicava l'abolició dels “vehicles d'empresa” desafiant de manera provocativa i insultant als alts funcionaris, amb frases com “si un executiu que guanya 650.000 euros any, no pot permetre's el luxe de comprar un bon cotxe amb els seus ingressos del treball, vol dir que és massa ambiciós, que és estúpid, o que és *deshonesto. La nació no necessita cap d'aquestes tres figures”. *Touchè. Fora els *Peugeot i els *Citroën. 345 milions d'euros salvats immediatament, i traslladats a crear (obertura 15 d'agost 2012) 175 instituts d'investigació científica avançada d'alta tecnologia, assumint la contractació de 2560 joves científics aturats “per augmentar la competitivitat i la productivitat de la nació”.

- Ha abolit el concepte de paradís fiscal (definit “socialment immoral”) i va promulgar un decret presidencial de de urgència establint un percentatge del 75% d'augment en la tributació per a totes les famílies que, nets, guanyen més de 5 milions d'euros a l'any. Amb aquests diners (mantenint així el pacte fiscal) sense que això afecti un euro al pressupost, ha contractat a 59,870 llicenciats aturats, dels quals 6.900 des de l'1 de juliol de 2012, i després altres 12.500 l'1 de setembre com a professors en l'educació pública.

- Ha privat a l'Església de subsidis estatals per valor de 2,3 milions d'euros que finançaven exclusius col·legis privats, i ha engegat (amb aquests diners) un pla per a la construcció de 4.500 jardins d'infància i 3.700 escoles primàries, iniciant un pla de recuperació la inversió en la infraestructura nacional.

- Ha establert el “bo-cultura” presidencial, un mecanisme que permet a qualsevol pagar zero impostos si es constitueix com a cooperativa i obre una llibreria independent contractant almenys dos llicenciats aturats de la llista d'aturats, amb la finalitat d'estalviar diners de la despesa pública i realitzar una contribució mínima a l'ocupació i al rellançament de noves posicions socials.

- Ha abolit tots els subsidis governamentals a les revistes, fundacions i editorials, substituint-los per comitès de “emprenedors estatals”" que financen accions culturals sobre la base de la presentació de plans de negoci relacionats amb estratègies de mercat avançades.

- Ha engegat un procediment molt complex en el qual ofereix als bancs una elecció (sense impostos): Qui proporcioni préstecs tous a empreses franceses que produeixin béns rep beneficis fiscals, qui ofereix instruments financers paga una tarifa addicional: ho prens o ho deixes.

- Ha reduït en un 25% el sou de tots els funcionaris del govern, el 32% de tots els diputats i el 40% de tots els funcionaris estatals d'alt nivell que guanyen més de 800 000 € per any. Amb aquesta quantitat (al voltant de 4 milions d'euros) ha establert un fons que ofereix garanties de benestar a les “mares solteres” en condicions financeres difícils garantint-los un salari mensual per un període de cinc anys, fins que el nen vagi a escola primària, i tres anys si el nen és major. Tot això sense modificar l'equilibri del pressupost.

Resultat: El diferencial amb els bons alemanys va caure, per art de màgia. Ha arribat a 101 (el nostre viatjant per 610). La inflació no ha augmentat. La competitivitat de la productivitat nacional s'ha incrementat en el mes de juny per primera vegada en tres anys. Hollande és un geni de l'economia? Jo diria que sí o almenys sembla que intenta no perjudicar al poble.

A diferència d'Espanya que perjudica al poble per tots costats, retallades en educació i sanitat, pensions suprimides, reforma laboral canviada a favor d'uns pocs, ajuda de dependència rebaixada o eliminada etc… i una infinitat de canvis en contra del poble espanyol.

Si es retallessin les despeses inútils i capritxosos de certs polítics, que carreguen les seves despeses privades a l'estat amb la *escusa que treballa per al poble. No faria falta perjudicar al que més ajuda necessita.

El govern espanyol i el mateix rei demanen sacrifici al poble perquè ells puguin cobren súper sous i que, per rematar el poble pagui les seves despeses privades.

La *chorada més gran: recàrrec temporal de solidaritat, *jajaja, increïble, li demanen al poblo sacrifici i mes sacrifici i ara recàrrec temporal de solidaritat. I ells que sacrifico fan??? Cap, ningú s'ha baixat el sou o han venut els cotxes oficials com a França, i l'altra que en lloc d'ajudar als afectats que són els espanyols els donen els diners als bancs i veten la investigació contra *BANKIA, que collons està passant?

No s'hauria d'haver donat diners als bancs i fer com a Islàndia i haver donat els diners per a ajudes socials i per no pujar l'IVA en el material escolar.

Per fer el que fa Rajoy que és donar pel cul al poble, doncs qualsevol ho podria fer i gratis ja que se'ls paga totes les despeses: internet, cotxe, gasolina i una infinitat de coses.

AIXÒ ÉS INTOLERABLE, AIXÒ ÉS UNA DICTADURA. EL POBLE MANA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS