dimarts, 26 de juny del 2012

Aquest missatge no és ni de dretes, ni de centre, ni d'esquerres, és un missatge del 99,5% de "paganinis", contra el 0,5% de "espavilats", (potser es salva algun) ... Així que llegeix-lo i passa-ho.


Doncs resulta que per fi se sap el nombre de polítics que pul · lulen per aquestes nostres Espanyes. I com era d'esperar, resulta que tenim més polítics vivint dels pressupostos que cap país d'Europa.
Resulta que tenim EL DOBLE de polítics que el segon país amb més polítics d'Europa (Itàlia).
Resulta que tenim 300.000 polítics més que Alemanya ¡amb la meitat de població! A més Alemanya està molt més descentralitzada que Espanya. Alemanya compta amb 6 nivells administratius (Estat - Länder - Regions Administratives - Districtes - Mancomunidadades - Municipis) i Espanya només amb 4 (Estat - Comunitat Autònoma - província - municipi).
Resulta que tenim 445.568 polítics. (Any 2011)
165.967 metges154.000 policies19.854 bombers
Resulta que tenim més polítics que metges, policies i bombers ... junts!
¡¡¡VINGUI YAAAAAAAAA! ¡¡¡A AQUESTS SÓN ELS QUE CAL fer-los un ERO, JA ROBAR A SERRA MORENA!!El enviament perquè és absolutament real.Mestre: 1.400 euros per preparar-te per la vida.Policia: 1.600 euros per arriscar per tu la seva vida.Bomber: 1.800 euros per salvar la teva vida.Metge: 2.200 euros per mantenir amb vida.Diputat: 30.000 euros per fotre't la vida, i els 30.000 són ..., ¡per a tota la vida!.NO MÉS SOUS PER A TOTA LA VIDA, ¡CONY! Som Espanya, no NESCAFÉ.Només falta per afegir que per treballar com:
- Policia cal tenir el Batxillerat Superior i fer una Oposició.- Bomber cal tenir el Batxillerat Superior i fer una Oposició.- Mestre cal tenir el Batxillerat Superior, Títol Universitari (quatre anys) i una Oposició.- Metge cal tenir el Batxillerat Superior, la nota mitjana més alta a la selectivitat. Títol Universitari (sis anys), Oposició a MIR. Especialitat (obligatori 4 anys per a medicina general o cinc anys la resta d'especialitats) Oposició. Total onze anys en el millor dels casos.
- Diputat: CAP REQUERIMENT, ni titulació ni oposició, només el dit.
I que no parlin d'elecció popular, que són llistes tancades.Ara vas, i ho passes ... o no. Tu tries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS