dijous, 21 de juny del 2012

Anglada creu "aberrant" que el mateix dia que es legalitza Sortu s'imposi una multa a PxC per "denunciar el paper denigrant de la dona en l'Islam".



Plataforma *per Catalunya recorrerà les multes imposades als membres de la formació que van dur a terme una acció reivindicativa en el transcurs de la trobada de Copa del Rei entre l'Hospitalet i el FC Barcelona per denunciar la condescendència amb el radicalisme islamista

El president del partit, Josep Anglada, ha mostrat la seva indignació amb la decisió de la Conselleria d'Interior, i ha assegurat que arribarà fins al final perquè es faci justícia davant el que considera un “atropellament a la llibertat d'expressió”.

Anglada ha qualificat de “aberrant” que el mateix dia que es legalitza a *Sortu s'imposi una multa a una vintena de persones que portaven un *burka “precisament per denunciar el paper *denigrante de la dona en l'Islam”.

El president de Plataforma *per Catalunya ha manifestat que “suposa una indecència i falta d'ètica acceptar 150 milions d'euros com a contrapartida a netejar la imatge mundial d'una dictadura” en referència al patrocini de Qatar *Foundation.

El dirigent identitari ha destacat que resulta lamentable que s'obviï aquesta complicitat després de recordar que Catar és “un país en el qual es vulneren els drets humans i les llibertats individuals, especialment els de les dones, i en el qual existeix segregació entre les persones pel seu gènere”.

Anglada ha assegurat que hi ha sectors dolguts pel gol mediàtic que va suposar la irrupció de membres de *PxC en horari de màxima audiència televisiva, i que les sancions responen a un intent de criminalitzar-los per això.

El secretari general de la formació, Robert Hernando, ha assenyalat que “resulta paradoxal que vestir un *burka en un camp de futbol suposi una multa i en canvi sumeix punts per obtenir ajudes socials”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS