dimarts, 29 de maig del 2012

Un ex directiu de Bankia es porta 14 milions d'indemnització i un altre directiu va rebre una indemnització de 6,1 milions, Bankia subratlla que els diners no surt de l'entitat ni de l'ajuda pública i El Govern descarta buscar responsables per la crisi del banc.



La pornogràfica pensió del directiu Aurelio Esquerre
El *jeta financer que es porta 14 milions després de l'estafa de *Bankia
Aquest geni va passar per Bancaixa i posteriorment va estar a l'intervingut Banc de València

Són uns *ineptos, incapaços de manejar el negoci, es cobreixen, es recolzen i es reparteixen els diners. Són experts a deixar *pufos.

Són uns *ineptos, incapaços de manejar el negoci, que es *cooptan, es cobreixen, es recolzen i es reparteixen els diners, saquejant als contribuents. Són temibles taurons financers que emparats per polítics de tot pelatge s'han dedicat a deixar *pufos allí on han pogut.

I el més obscè del tema és que l'es han portat *calentito mentre arruïnaven a milers de petits accionistes de caixes que ara cal salvar amb diners públics.

Aquí tenen un nou exemple. Aurelio Esquerre, del que ara sabem que té dret a una indemnització de ni més ni menys que gairebé 14 milions d'euros de pensió, tal com ha avançat el diari El País--Un exdirectiu de *Bankia té dret a 14 milions d'indemnització de Bancaixa--.

El directiu va deixar l'entitat l'any passat. I amb premi. En concret una recompensa que no et toca ni encertant el Ple al 15 en la Travessa. El tal Esquerre, no content amb les seves gestes en *Bankia va passar a Banc de València, que també ha estat intervinguda. El Banc Financer i d'Estalvis (*BFA), la matriu de *Bankia, s'ha apressat a declarar que aquest *pastón no surt dels comptes de l'entitat, sinó de les de Bancaixa. Per entendre'ns, que parteix dels 23.500 milions de diners públics no aniran a parar a la butxaca d'Esquerre. Quin consol.

Com recorda avui Pepe *Oneto en 'Republica.com' no deixa de ser paradoxal que com més repeteixen els polítics el segur que poden estar els accionistes i els clients de l'entitat nacionalitzada, "més cau al mercat l'acció, i més elevades són les provisions, per a desesperació dels inversors, molts d'ells enganyats, en el seu moment, amb una informació incompleta, o manifestament falsa, han intentat , sense aconseguir-ho, llançar alguna llum a un estat de confusió i de progressiu pànic, veient el comportament diari dels mercats".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS