divendres, 25 de maig del 2012

Alfons López Tena, diputat de Solidaritat, Carod Rovira i Anasagasti, entre els signants nacionalistes d'un manifest contra el "racisme antijueu". Ja no ens alimenten les molles, volem el pa sencer..



Remés. - "Els sotasignats, ciutadans bascos, catalans i gallecs, que defensem el dret d'autodeterminació dels nostres respectius pobles, mitjançant aquest escrit, volem mostrar la nostra oposició a la campanya que sota el nom BDS (Boicot, Desinversió i Sancions), promou accions de tot tipus contra productes, actes o professionals de procedència israeliana en àmbits econòmics, acadèmics culturals o esportius.
Considerem que aquesta campanya, que pretén ser un instrument de pressió sobre el govern israelià, "[...] Ahir i avui, a Espanya, judeofòbia i catalanofòbia van de la mà.".
Doncs bé, ja que no van només de la mà pel que fa als arguments racistes, també en els mitjans que empren aquests racistes per perjudicar els nostres interessos. En efecte no sé si es recorden aquestes campanyes de boicot dels productes israelians? Saben que en l'actualitat, a Carrefour, hi ha esquadrons a França, vestits de verd (color de l'islam) que van impedint físicament als clients de comprar productes en procedència d'Israel? Pitjor encara, amenaçant a la direcció si no retira aquests productes de la venta.Pues després de la campanya famosa contra el cava català, ara, que Catalunya té el seu propi codi de barres, aquesta circulant a la web, que el nombre 15 (Catalunya ) mai s'ha de comprar quan té el seu equivalent amb el número 84 (espanya).
Els informe perquè evidentment com ho he fet pels Israelians, cal fer una campanya inversa i intentar afavorir a aquests productes. Si ens ho muntem bé i li donem gran difusió tenint ben cuidat a qui enviem aquesta informació, podrem aconseguir el que els israelians han aconseguit. És a dir que aquesta campanya sigui contraproduent compensat el boycot donant preferència als seus productes. A part de "ser garrepes" els jueus i els catalans tenen una altra cosa en comú, és que són disciplinats, amb la qual cosa podem aconseguir el mateix per als productes catalans.
Jo a partir d'avui em posaré les ulleres al supermercat. Que vostès o el familiar encarregat de les compres a casa facin el mateix.
L'autonomia de l'Estat d'Israel aconseguida de nou el 1948 no ha fet desaparèixer el racisme antijueu com l'autonomia de Catalunya tampoc farà desaparèixer el racisme anticatalà. És una mica com en les parelles on el marit maltractador que odia la seva dona no l'aguanta dins de casa i quan s'independitza, segueix assetjant, perseguint-perquè el que el molesta sobretot és que existeixi i que pugui sobreviure sense el. Però si més no nosaltres ara tenim un Estat nostre que ens permet ser amo del nostre propi destí. Rés i actuava sempre perquè els Catalans aconsegueixin el mateix, germans en lluita contra el racisme i la idiotesa que som.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS