divendres, 13 d’abril del 2012

Pesolada popular a Mataró


Aquest proper diumenge el Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i del Maresme retard Homenatge a un dels Seus aliments més preciats, el pèsol. Durant tot el dia és Faran Tot d'Activitats Al voltant del llegum, d'entre les quals en destaquen una caminada popular, el mercat de pagès, una subhasta de peix i una Pesolada popular de degustació. A les 12 del migdia, a la plaça Santa Anna, hi haurà también Lliurament de Guardons del Concurs del Plat de Mataró, socios, estands i tallers infantils.La Pesolada Popular és el TRET de Sortida de les XV Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró, que s'allargaran Fins el 30 d'abril i Amb la qual una trentena de restaurants de Mataró oferiran "El Plat de Mataró" (pèsols AMB sípia i patates). Aixi, si ja aquest diumenge voleu fermen un bon àpat de pèsols aquí veureu Autorización són Els restaurants participants. Des del web de www.menudiari.com podeu ver el fantàstic menú que us ofereix el Restaurant Bocca, per llepar-se'n els dits!La plaça de Santa Anna serà l'escenari diumenge de la II Pesolada Popular, una activitat vinculada a les Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró que premsa 1 dels Seus ingredients Principals, el pèsol, com a protagonista.
Les Activitats programades per la festa començaran a les nou del matí AMB una caminada solidària per la Fundació Maresme de Mataró. Durant el matí, a la plaça Santa Anna és fara 1 subhasta de peix i hi haurà parades dedicades a la venda de productes de la terra. A les dotze del migdia serà el Torn del repartiment de les racions de Pesolada. A continuació hi haurà el Lliurament de premis del concurs del Plat de Mataró, organitzat paper Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme.
Qui vulgui tastar el plat de Mataró, una Especialitat gastronòmica feta AMB sípia, patates i pèsols, encara ho Pot fertilit en una vintena de restaurants de Mataró, Arenys de Mar, Argentona, Cabrera de Mar, Sant Andreu de Llavaneres i Vilassar de Dalt Fins a final d'abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS