dilluns, 2 d’abril del 2012

: Madrid una «ciutat alegre»


Ana Botella: Madrid va ser una «ciutat alegre» durant la *JMJ de 2011.
La Jornada Mundial de la Joventut (*JMJ) de Madrid 2011 va convertir a la capital espanyola en una "ciutat alegre, en la qual es van oblidar per uns dies els problemes", va dir avui, Ana Botella, després de l'audiència que el papa va concedir als participants en aquest esdeveniment.
Ana Botella, al costat del cardenal arquebisbe de Madrid, Antonio María *Rouco Varela, i la consellera d'Educació de la Comunitat de Madrid, Lucia *Figar, van assistir al Vaticà a la trobada de Benedicto XVI amb uns quatre mil joves que van participar en la Jornada Mundial de la Joventut catòlica Madrid 2011.
En declaracions Botella va expressar la seva satisfacció per acudir al Vaticà i saludar al papa i va assenyalar que aquesta audiència era la "continuació" de la *JMJ que va omplir Madrid de centenars de milers de joves de tot el món a l'agost de 2011.
"En aquells dies Madrid va ser una ciutat alegre, en la qual es van oblidar els problemes i no va haver-hi cap problema", va subratllar Botella, que va acudir al Vaticà vestida de vestit jaqueta negre, mitjanes negres i sabates negres, com estableix el protocol de la Santa Seu.
Ressaltant la figura del pontífex, Botella va dir que "al món no hi ha ningú que sigui capaç d'agrupar a tan quantitat de persones i que sigui capaç de portar a un nombre tal de persones, com va fer el papa a Madrid en el mes d'agost".
Ana Botella va subratllar que el papa dóna "respostes a les preguntes fonamentals de l'ésser humà". L'alcaldessa va ser presentada al papa pel cardenal *Rouco, i el pontífex li va dir que "recordava molt bé" la seva estada a l'agost del passat any a la capital espanyola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS