dimarts, 3 d’abril del 2012

La morositat del govern espanyol. a CATALUNYA



La morositat del govern espanyol.
De tots és sabut, que quan un és morós, és investigat amb lupa dels seus béns, els seus actius, els seus passius i la seva despesa.
Aquí tenim un exemple clar de la morositat del govern espanyol.
Que com a morós de la Generalitat, ja deutor de centenars de milions, que no paga i no pretén pagar, té la *desfachatez que els diners que a través dels impostos recaptats als fidels contribuents catalans, reitero, n només pagar els seus deutes ja existents, si no que, per acontentar als seus electors banderers espanyols, inverteix els nostres diners, sacrifici, esforç, retallades i penalitat a invertir-los en projectes afins a la seva ideologia de partit i partidistes.
Corredor Mediterrani, sí, però corredor eix central Madrid, totes les autonomies, perquè no queixi ningú, igual que amb l'au i els aeroports.
Au Lleida- Pirineus, sí, però primer Madrid-Galícia, i així, etc, com tota la política que sabem que s'aplica constantment en vers, centralitat, comunitat catalana.
Tot i en les circumstàncies i temps, en la qual estem al mercat laboral, avui dia 3/04/2012. L'Estat Català, 3.700 llocs de treball des de primers d'any, el conjunt de l'estat, 67.000 menys i que quedi constància, som l'autonomia, que té més emigrants de tot l'estat.
Visqui la Independència de Catalunya. Eduard Nogués

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS