dimarts, 24 d’abril del 2012

La Guàrdia Civil fa costat a Ciudadanos en l`acte contra el català


Uns cinc-cents Nacionalistes Espanyols és el nom que van aconseguirreunir Ahir Ciutadans i Diferents grupuscles anticatalans, Tot i elSuport del PP, en l `acte celebrat al teatre Goya de Barcelona, ​​encontra del català al `escola i per exigir a la Generalitat l'bilingüisme a les aules catalans. Entre Els grups que hi ha DonatSuport hi Trobem l'Associació Unificada de Guàrdies Civils (AUGC).També el Sindicat Acció Ciutadana o la Unió d'Estudiantsliberal-demòcrates. la Fundació Cercle Balear, Galícia Bilingüe id `Conselleria.
Entre Els Assistents Poques cares conegudes, Els de sempre, AMB algunanovetat, com Javier Nart, un habitual de les tertúlies televisivesespanyoles, l `expresident del RCD Espanyol Fernando Martorell, eldirector general de Turisme del Govern autonomic de les Illes Balears,Jorge Campos, Els diputats Autonòmics de Ciutadans Jordi Cañas iCarmen de Rivera, el Catedràtic Francesc de Carreras, un habitual delsactes de Ciutadans, el tertúlia del Canal de Televisió Català, JoanCarlos Girauta, ol `ex diputat de Ciutadans, Antonio Robles.
Rivera va demanar lluitar paper bilingüisme escolar. Bé ara ja éstrilingüisme, incloent l `anglès com a llengua vehicular a l'Costat delcastellà i el català. Va fermen uns quants retrets al PP sense citar-elsexplícitament, Recordant el pseudònim Samuel Marchbanks pacti AMB CiU, dient que la federacióno pensa acatar els sentències, i animant-los a parlar AMB 01:00 Ministreperque el Govern también treballi en el MATEIX SENTIT. També hi vanhaver retrets al PSC, preguntant-se on són avui Els senyors del PSC,perque creu que AQUESTA reivindicació también hauria de ser la causadels socialistes catalans.Som en uns temps ben difícils per a la gran majoria de la població, però no per a Tots. Una volta més Podem comprovar Allò de "traure profit de l'Embolic". Passa en el cas de l'economia, ha augmentat en temps de crisi la venda de cotxes de gran cilindrada al temps que és disparin els xifres de les Famílies que fan qua Davant la Beneficència, i passa también en el cas de l'activitat desfermada Pels grups organitzats contra Tot Allò que pugna posar en riesgo l'Espanya una, gran, lliure i castellana que creien en Perill. Aprofitant que ara ragin Els Seus i que el personal ja en te prou Amb els ensurts AMB que cada divendres ENS sorprenen des de la Moncloa, han encetat la seua croada contra questions, gens secundàries, com la forma de govern de l'Estat, els conquestes Sindicals Històriques, la universalitat de l'educació i sanitat públicas i también contra els llengües i cultures minoritzades. La dreta centralista dels vells temps S'ha TRET la careta i torna a unir forces en un 'front popular' contra dos sindicats Sectors loborals pro Serveis Públics, Governs Autonòmics no obedients, Moviments de defensa de l'escola pública i contra Els Professionals que reclamin, encara, la normalització de la llengua pròpia.Per si no en teniem prou Amb els Partits Polítics de vocacions espanyolitzadora ha aparegut en escena la Guàrdia Civil. La que faltava! Entre Els grups Polítics Ciutadans i una vintena d'entitats més és trobava también l'Associació Unificada de Guàrdies Civils en un acte de defensa de l'espanyol com a llengua de l'ensenyament a Catalunya juntament AMB el català il 'Valenciano. Tranquil Jordi, tranquil, que és la guàrdia civil. No estava present entre Els Représentants de la institució armada un tal Antonio Tejero, sort encara! Al parlaments escoltats Durant l'acte és va sentir la petició d'Albert Rivera, de Ciutadans, de poder Tenir ells el MATEIX Dret a una escola com la que vol Artur Mas per al Seus Dos fills. No van demanar però, poder Tenir también una fortuna a Suïssa com la que te el pare del President.
 
Madrid S'ha posat a pensar maneres per a frenar Els esforços de les Nostres Autonomies per defensar la llengua i va a poc a poc DONANT Mostres de la seua possible eficàcia. La darrera iniciativa del govern central ha Estat la d'obrir la porta a la privatització d'IB3, Canal 9 i TV3. En el cas de TV3 ho tinença ben difícil, perque allà dalt de l'Ebre l'estima per la seua cadena és ben sòlida, però no passa el MATEIX a les Illes ni al País Valencià. Al govern de Fabra ja li aniria Bé deixar anar-se el llast Econòmic que li suposa 01:00 televisió que pretenia que fora rendible Políticament Sin descripción Seus interessos però que Molt poca gent veu, atesa la seua miserable Qualitat i la seua insultant i Evident censura i infantil manipulacions.Si ja s'havien liquidat la TV3 al sud de la Sènia, i Canal 9 és Pot convertir en una mena de Telecinco en mans de Qualsevol Berlusconi sense escrúpols, ha NOMÉS ENS quedarà, ALS Malalts de tele que Quedem, la possibilitat de ver programes de ficció en la Sisena, perque ver tertúlies o Informatius a les cadenes públicas estatals también S'ha acabat, a entrar demà Qualsevol Zaplana de Torn a dirigir RTVE Amb els Únics vots del PP que és el que han anunciat que Faran Properament. Aixó, o tancar la tele i posar-nos a llegir Tots aquells llibres que esperaven ser llegits gràcies a la crisi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS