divendres, 27 d’abril del 2012

És escandalós no tenim diners però subvencionem la Feria de Abril amb 300.000 euros provinents del govern de Catalunya, de la Diputació de Barcelona i de l'Ajuntament de la ciutat.


És escàndols que la Fira d'Abril d'enguany, que tindrà lloc a Barcelona a partir del proper 27 d'abril, compti AMB una subvenció de 300.000 euros provinents del govern de Catalunya, de la Diputació de Barcelona i de l'Ajuntament de la ciutat. És escàndols per Diverses Raons, però sobretot per tres:
    
La primera i més Important és que resulta inadmissible que, AMB l'argument que no hi ha Diners, s'hagin retallat subvencions vitals d'entitats que defensen la llengua catalana, Fins al punt d'abocar-les al caire de l'abisme , com és el cas d'uns quants centres de la Bressola, al nord de Catalunya, que és veuen obligats a tancar els ports ia acomiadar personal.
    
La segona és que Catalunya, la Seva cultura i la Seva llengua-va néixer, cultura i llengua oprimides i perseguides per Tots els poders Polítics i Jurídics de l'Estat espanyol-, no disposen de les mateixes ratificada per de cohesió interna de Què Disposa la va néixer , la cultura i la llengua espanyoles. De FET, Catalunya-i ja no diguem la resta dels Països Catalans-, Tot i veure s obligada a finançar la política nacionalista espanyola d'Organismes com el Ministeri de Cultura o l'Institut Cervantes, no Sols no te l'instrument Bàsic-l 'Estat propi-per projectar-se internacionalment, sinó que te un Estat en contra. Dos Estats, per ser precisos, un al sud i un Altre al nord.
    
I la tercera és que la Fira d'Abril no necessita Diners Públics catalans per promocionar-se per la senzilla raor que ja te Els Governs Andalús i espanyol que la promocionin ALS zinc continents.Per Tant, te gràcia, per no dir una alta cosa, que el govern català tanqui o ofegui els ambaixades destinades a Promoure la cultura catalana al món, adduint manca de Diners, i que, en cambio, tiretes de veta promovent una fantasmada espanyolista com la Fira d'Abril a Catalunya. Realment curiós. Sobretot tenint en Compte que AQUESTA Fira d'Abril és un Muntatge tradicionalment rebutjat per milers de catalans Nascuts a Catalonia que ja han dit i repetit que si la FECAC (Federació d'Entitats Culturals andalusos de Catalunya) vol celebrar la Fira que se la pagui ella perquè de cultura no en te absolutament res. Res de res. És pur negoci. Un negoci privat-altament protegit paper PSOE de Catalunya-que és fonamenta a els topics folklòrics més rancis del franquisme.Un d'aquests catalans és Lluís Cabrera, que va nèixer a Arbuniel, Jaén, el 1954 i va arribar a Catalunya a l'edat de nou anys. Ha Estat fundador del Taller de Músics i és Membre de l'entitat l'Els Altres Andalusos. Entitat exquisida, per cert, que molts catalans autòctons haurien de coneixer i apreciar. Aquestes són paraules Seves sobre la Fira d'Abril de Barcelona extretes del llibre d'un servidor Nosaltres, els catalans:
    
"Són Els Représentants del lerrouxisme a Catalunya. Abans, el president de la FECAC [Francisco García Prieto] no n'amagava. Ho deia ObertaMent. Ara, però, Despres que vam intervenir nosaltres, han tingut problemes i Els pensadors que l ' envolten li han dit que canviï de discurs. [...] L'Ajuntament i la Generalitat han de pagar el cost de menjar pipirrana o gaspatxo, perque si no Catalunya no és diversa? Home, no fotem! I AIXÒ ho han alimentat Tant Els de CiU com Els socialistes per fermen electoralisme. Han creat la figura d'un interlocutor que parla en nom d'01:00 ètnia separada del poble català sense TENIR EN COMPTE que la majoria d gent procedent d'Andalusia, de Múrcia o d' Extremadura ENS feme barrejat d'una manera natural Amb els autòctons i ENS considerem catalans. [...] El tema del Finançament de la Fira d'Abril és un ques les únics, perque a cap entitat l'social, cultural, esportiva ... no es li fa 1 cessio de metres Quadrats Públics a preu simbòlic i es lit donen subvencions i un envelat que paga directament l'Ajuntament de Barcelona. [...] I és que els hi productes que és reparteixen a tos Els estands són Propietat de la persona que presideix la federació i no és controlin Els Aparcaments, que són a les mans d'AQUESTA família. [...] És ridícul pensar que Catalunya és diversa i plural perque celebra la Fira d'Abril. La fira d'Abril a Andalusia és la fira dels sevillans, no pas dels andalusos, per la senzilla raor que cada poble te la Seva pròpia fira. És com si algun ca pretengués que la Festa de la Mercè grafs la festa de Tots els catalans. És tracta d 'la mateixa política franquista del nacionalflamenquismo . "Doncs Bé, sembla que hi ha Diners Públics-de la Generalitat, de la Diputació i de l'Ajuntament de Barcelona-per finançar el nacionalflamenquismo, però no n'hi ha per mantenir Els serveis socials que Catalunya necessita. Potser Si els Hospitals i les escoles és vestissin de farbalans i servissin pipirrana i farinetes coques regades AMB uns fins la Seva situació no seria tan dramàtica. S'ho hauran de replantejar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS