dilluns, 9 d’abril del 2012

Els Armats homenatgen la ciutat amb els seus quadres més singulars



Com cada any, els Armats de Mataró protagonitzan la desfilada pels carrers més cèntrics de la ciutat per acabar darrere l’Ajuntament, on fan el tradicional Homenatge a la Ciutat. A les 19:15, els Armats recollian la bandera a la basílica de Santa Maria, una insígnia que els permetrà arribar a la plaça per escenificar els quadres més emblemàtics d’aquesta formació.

Els Soldats de Pau inician el seu recorregut al número 117 de la Riera, d’on anirà cap al carrer Nou, plaça i carrer de Santa Maria, per arribar a la plaça Gran i seguir de nou pel carrer de Santa Maria, Sant Cristòfor i carrer Barcelona per acabar pujant la Riera i arribar a la Plaça de l’Ajuntament.

Quadres emblemàtics

Serà en aquest darrer espai on els Armats representaban els seus quadres més coneguts com ara el Combat, un dels més antics, La Muralla Humana o l’Estrella, la combinació més singular de la formació. A continuació, pels volts de dos quarts de deu, els Armats participaren també de la Processó de la Nit del Silenci, amb la presència de la Confraria de l’Oració del Senyor de l’Hort i la Coronació d’Espines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS