diumenge, 4 de març del 2012

Retallades



El president de la Generalitat, Artur Mas, augura un camí «molt dur» en la lluita contra l'atur i ha demanat "comprensió" amb les retallades
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat avui "comprensió" amb les retallades als estudiants i altres col · lectius mobilitzats contra els ajustaments, en un moment en què l'administració disposa de menys diners que fa uns anys.
Des Tànger, just abans de partir de tornada cap a Barcelona després de quatre dies de visita oficial al Marroc, Mas ha distingit entre aquells que "protesten per protestar, la qual cosa s'entén menys", i els qui protesten "per alguna cosa concreta, la qual cosa es pot entendre més ". "Però tots els que protestin en aquest moment han de tenir en compte que la situació del país és la que és", ha advertit.Mas ha assenyalat que, "si determinats col · lectius protesten perquè no hi ha els mateixos diners que abans" i les partides pressupostàries es veuen reduïdes en alguna mesura, "és que no s'ha entès quina és la situació del país".
"No tenim els mateixos diners que teníem fa quatre o cinc anys. Abans, quan no hi havia diners i es gastava molt, tot anava a crèdit. A crèdit pots viure una part de la teva vida però no pots viure sempre, perquè vol dir que algú t'ha de deixar aquests diners, i si es cansa de deixar-te aquests diners et tanca l'aixeta ", ha alertat.Lluita contra l'atur
El president de la Generalitat, també ha augurat avui un camí "molt dur" en la lluita contra l'atur, si bé espera que l'any acabi "millor" de com ha començat.Mas ha reconegut que les xifres d'atur "no són gens bones" ja que "segueixen creixent", encara que ha apuntat que "l'única cara una mica positiva d'aquesta dada" és que el creixement ha estat "molt menor a Catalunya que en el resta d'Espanya ".
"Aquest any hi haurà decreixement econòmic segons totes les previsions, l'economia anirà una mica cap enrere. Això no permet crear ocupació. El camí de la creació d'ocupació serà molt dur tant a Catalunya com a Espanya", ha advertit el president català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS