dilluns, 26 de març del 2012

LA IRRESPONSABILITAT DE CIU


Són especialistes en respectar AMB astúcia els bombolles de l'Esperança Cada vegada Que és UNA presentació nova OPORTUNITAT per fertilit des pas Endavant tapa del Reconeixement d'un Estat propi. A La Que és la percepció de les Nacions Unides Lleuger cambio d'Actitud favorable a la Independència no triguen ni 24 hores en Sortir 01:00 llençar UNA galleda d'Aigua Gelida al personal. Ens tracten d'beneïts i menyspreen El nostre intel · lecte Amb la ONU a Suau a Que CERCA El nostre i la nostra consentiment comprenssió emparant d'Es-en arguments categòrics de Ves un sabre què.Ja em dispensareu però hi Trobo certamen Amb els Semblança Barons de Braveheart, Els "negociadors Grans", "els Murris malparits" acostumats un poble manipular el a qui semper Donen Garsa per Perdiu.Que No Es Que La Seva n'adonen intercessio és Fonamental per l'convulsionar statu quo Que ens enfonsa i alhora embolica UNA fatigada Catalunya en UNA mortalla de cap Retorn?Fins i Tot el president Pujol no Els Seus Amagá Pensament i LICITE Que desaparèixer olla de Catalunya en cap més de 30 anys vista gràcies a les politiques de centralització espanyoles ia la gresca Que provoquin Els Seus atacs dels tribunals de merda.
    
Joana Ortega, vicepresidenta del govern, en No No a l'estil de peticions del diputat Toni Strubell, de Solidaritat, de fer Davant Costat ALS ajuntaments ha la imposicions de la bandera espanyola:. "No Volem problemes Generar en no n'hi ha, no Volem UNA Guerra de banderes. [...] Si la Llei no Agrada el què calç fermen és Treballar per canviar-la en Comptes de Treballar per incomplir-la ".
    
Josep Maria Vila d'Abadal, alcalde de Vic, demanant a l'alcaldessa de Sant Pol de Mar Que FACI onejar La Bandera espanyola a l'Ajuntament, no grafs ques Que l'acusessin de "radical": "La provocacions Que ens fan Els CONTRARIS A la bandera catalana serveix Perque com nosaltres Quedem radicals UNS. I nosaltres feme de serveis radicalment gent catalana, que volem Que El nostre País 'en sense Estat, Però moderats som i Volem un tothom ".
    
Anna Simó, Portaveu d'Esquerra: "L'Únic antídot al 'Espoli És El fiscal de concert econòmic, i el govern de Disposa Majoria Parlamentària per Avançar en AQUESTA Direcció".Si votin en contra la Independència de Catalunya cometran UNA irresponsabilitat AMB El País, sense acte de traïció 01:00 Tots els votants Independentistes que Els hi ha Donat Suport i Confiança, i Hauran d'assumir els culpis del penitent futur d'unabúsqueda País.Si un l'Infern van els hi desagraïts i Els negligents Que hi vagin reservante 62 habitacions Perque El viatge de la tapa aquests Paratges Llacunes insondables ja tinença El pagat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS