dimecres, 21 de març del 2012

*Ikea necessita 38.000 treballadors a Espanya



No hi ha moltes tendes a Espanya que puguin presumir de ser un reclam turístic. El fabricant de mobles *Ikea, propietari de 14 tendes i un centre comercial al nostre país, pot fer-ho.

Els seus empleats estan acostumats a rebre excursions organitzades des de localitats properes en les quals participa gent de totes les edats, sobretot jubilats, maleta buida en mà. Basti l'exemple que els valencians, que no tenen cap tenda en la seva comunitat autònoma, es van gastar l'any passat 36 milions d'euros en els centres situats en altres regions.

La crisi ha portat fins a les tendes de *Ikea nous perfils de clients. Entre setembre de 2010 i agost de 2011, la signatura sueca va incrementar un 5,6% el nombre de visites, fins a 38 milions, i va facturar 1.279 milions d'euros, un 2,2% més. Malgrat l'expectació que desperta el seu model de preus baixos i disseny, només el 50% dels espanyols té una tenda a menys d'una hora amb cotxe.

La bona notícia és que el grup vol invertir 2.500 milions d'euros per obrir altres tretze tendes i vuit centres comercials a Espanya fins a 2020. Una aposta que significa la creació de 18.000 llocs de treball, més altres 20.000 en les labors de construcció. La mala notícia és que ni la regulació comercial ni l'urbanisme l'hi estan posant fàcil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS