divendres, 23 de març del 2012

El Reial Madrid recorre totes les sancions al Comitè de Competició


Els advocats del Reial Madrid es van posar a treballar en la matinada del dimecres al dijous, gens més finalitzar el partit de Vila-real, per estudiar els recursos en defensa dels professionals del club que presenten davant el Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol. La representació jurídica de l'entitat va estudiar l'acta arbitral de Parades Romero, que més semblava un diari de successos, i aquest dijous es va posar a treballar amb la finalitat d'analitzar específicament els casos de *Ozil, Pepe, Ramos, *Lass, Mourinho i *Rui *Faria.

Defensarà a *Ozil sota el prisma que l'alemany no es *mofó del col·legiat, tal com diu Parades Romero. També atacarà la primera cartolina groga a Sergio Ramos, que es considera injusta, així com l'amonestació a *Lass, que no era mereixedora de groga.

Els juristes recorreran igualment en favor de Pepe. Primer abordaran la cartolina soferta pel central en plena trobada. L'àrbitre escriu en acta que el portuguès va simular una lesió. El llavi partit i la sang que sorgia de la boca van demostrar el contrari en el camp. Després, defensaran al polèmic jugador per les seves presumptes declaracions en el túnel de vestuaris: «Això és un atracament i tu ets un fill de puta», indica l'àrbitre que li va dir el futbolista. El club pensa que serà difícil contradir el que expressa el col·legiat, però recolzarà al seu representat.

Les expulsions de Mourinho i de *Faria, per fer observacions al col·legiat, es defensaran amb la premissa que totes les banquetes parlen amb el quartet arbitral i no s'expulsa als entrenadors per fer observacions.

Segons el text de l'acta, *Lass, *Ozil i Ramos poden ser suspesos per un partit. Pepe pot ser sancionat amb dos, pel seu doble menyspreu al col·legiat, en insultar-li i dir-li que va cometre un atracament. Mourinho serà sancionat amb una trobada. A *Rui *Faria, reincident per quarta vegada, poden endossar-li dues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS