dimarts, 27 de març del 2012

El menor apallissat per neonazis


El menor manresà que el passat divendres va resultar ferit molt greu després que un grup d'entre 10 i 15 neonazis, perfectament organitzats, ataquessin un grup de joves que feien temps abans d'anar a un concert antifeixista a l'Stroika de Manresa, ha sortit de la UCI de l'Hospital Universitari de la Mútua de Terrassa segons ha pogut saber Manresainfo.cat.

El jove de 16 anys va haver de ser intervingut quirúrgicament d'urgència a causa de la greu pallissa rebuda per drenar-li les hemorràgies internes que havia sofert pels cops. Diumenge va reaccionar a diversos estímuls i, segons fonts properes, fins i tot va poder parlar breument amb la seva mare. Albert MG es troba ara en una unitat de semiintensius i el seu pronòstic es reservat segons apunten des del mateix hospital.

Els KOP el visiten a l'hospital
El grup de música antifeixista KOP, que divendres actuava a Stroika quan va tenir lloc l'agressió feixista a l'exterior de la sala, ha visitat Albert MG a l'Hospital Universitari de la Mútua de Terrassa segons han confirmat ells mateixos en el seu facebook oficial. El grup ha pogut parlar amb el jove, que s'ha mostrat animat davant les mostres de suport que li arriben i per les concentracions que es van fer a Manresa, Terrassa, Vic i Barcelona, i ha destacat el bon tracte rebut tant per ell com per la seva família.

ICV i JEV insten a combatre el feixisme en totes les seves formes

La formació i les seves joventuts manifesten la necessitat que de manera ferma, contundent i unitatària es combati el feixisme

 

L'Ajuntament exercirà l'acció popular en el cas de l'agressió nazi

El govern de Manresa emet un comunicat de condemna a l'agressió de divendres passat a tres joves davant l'Stroika

 

SOS Racisme condemna l'atac feixista de Manresa

L'entitat lamenta una "manca de resposta contundent del Govern, les administracions i la justícia"

 

ERC demana unitat davant les agressions feixistes

Els independentistes esperen i desitgen una ràpida actuació policial

 

El menor apallissat per neonazis surt de la UCI

Ha passat a una unitat de semiintensius i el seu pronòstic és reservat. Els KOP l'han visitat a l'hospital

 

Més de 20 anys des del darrer atac feixista organitzat

El 16 de gener de 1988 David Martínez era apallissat per tres ultres espanyols al crit de "rojo", "separatista" i "hippy". Els finals dels 80 van ser una època dura pel què fa a l'activitat feixista organitzada a la capital del Bage

 

La CUP denuncia el perill que representa el feixisme organitzat

La formació independentista adverteix de totes les actituds feixistes i intolerants, "incloses les que volen fomentar l'odi i la desigualtat des de les institucions"

 

«Manresa Antifeixista» en resposta a l'atac de l'Stroika

La plataforma considera que l'agressió es pot considerar pràcticament "d'intent d'assassinat

 

«L'atac va ser brutal, organitzat i ràpid»

Els responsables de la sala Stroika no tenen dubtes de titllar l'agressió com "un atac feixista, organitzat i covard" que requereix d'una "resposta organitzada i col·lectiva de la ciutat de Manresa"

 

Manresa mostra el seu rebuig a l'agressió feixista

Entre 250 i 300 persones es concentren a la plaça Major contra l'atac neonazi de divendres a la nit davant de la Sala Stroik

 

El menor apallissat per quinze neonazis supera el coma

Després de ser intervingut quirúrgicament la matinada passada continua en estat molt greu i estarà en observació les properes 72 hores. Convoquen una concentració de rebuig a les 8 a la plaça de l'Ajuntament de Manresa i en altres poblacions catalanes

 

Quinze nazis deixen en coma un jove en una pallissa davant l'Stroika

Anaven amb passamunyanyes i pals grans, i van assaltar un grup de joves que estava davant de la sala de concerts al crit de "Sieg Heil"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS